window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:00 | juli 3, 2018

Mönstrande Klänningar – Så stylar du trenden!

Mönstrad klänning

Det trillar in frågor i kommentarsfältet om tips på färgglada stasser i roliga mönster och färg. Min vilja är er lag, haha så här kommer några av mina favoriter i butik just nu – och hur du matchar dem.

I sommar glömmer vi allt som heter minimalism och ger oss istället på de maxade mönsterutstyrslarna. Anamma mottot extra allt då butikerna fullkomligt kryllar av plagg i prickigt, randigt och blommigt. Som ni har märkt har jag fallit pladask för trenden själv och bär mönster till stranden med ett par sandaler eller med vita, knähöga boots i stan. Fega inte ur och bär trenden enbart med svarta accessoarer, extra stilpoäng får du nämligen när du bär mönstrade plagg och adderar färg.

Tycker klänningarna nedan är riktiga kameleonter som kan matchas i all oändlighet. Fungerar lika bra till beachen, på sommarens fester som till ett par slitna levis i höst när temperaturen sjunker.

Mönstrad klänning1. Solglasögon 2. Klänning 3. Halsband 4. Klackar 5. Väska


1. Klänning 2. Solglasögon 3. Väska 4. Klackar


1. Nividas 2. Klänning 3. Örhängen 4. Klackar 5. Väska


1. Solglasögon 2. Klänning 3. Väska 4. Klackar


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här