window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:34 | juni 29, 2018

Första dagen i Camogli!

camogli beach

Igår kom vi fram till Camogli, var nästan tvungen att nypa mig i armen – finns det sådana här ställen på riktigt. Det är så overkligt som att tiden stått stilla.

camogli beach

Jag hade lycktas hitta ett riktigt kap på booking, en liten lägenhet som är belägen mitt i hamnen för en riktigt bra slant. Tror vi betalar 4000 för tre nätter. Vi bokade boendet bara för någon vecka sedan, så det finns säkert betydligt bättre deals och val om man är ute i god tid.

camogli_-15

Hann med en lunch innan vi slog oss ner på beachen.

camogli_-15

Efter en liten eftermiddagsnap och bloggande svidade jag om till nya favoritklänningen från Ganni, finns här klick.

camogli_-15

Såklart till semesterns mest använda sko, Fornis sandal för flattered. De nya modellerna i skinn är så tjusiga. Vet inte hur många komplimanger jag fått för dem.

camogli beach

camogli sunset

camogli sunset

Dinner with a view!

camogli beach

Slickade fatet med förrätten som jag och Lorpan delade. Pasta som badar i hemmagjord pesto eller som italienarna säger: ”Trofie al pesto”. Avslutade middag med grillad tonfisk och smörstekt potatis innan vi traskade hem längst hamnen. 

Det är så enkelt att ta sig mellan hamnstäderna längst kusten. Imorse hoppade vi på tåget i 4 minuter som tog oss till Santa Margherita/Portofino sedan hoppade vi in i en taxi som tog 10 min till Capo Nord där vi spenderar dagen.


3 kommentarer



3 kommentarer om “Första dagen i Camogli!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Skicka gärna tips på bästa restaurangen i Camogli efter er resa! Jag och min pojkvän stannar till där en natt under tågresa genom Italien och vore amazing med ett tips eller två!!

    Svara
  • Absolut! Det kommer ; ) <3 <3 Fanns massa bra resturanger!

    Svara
  • Men dröm!
    Är i Milano nu och ska via Como och sen Cinque Terre, dessvärre inte bokat något boende, vad heter eran lägenhet? Vill du tipsa 😻😻
    Ha en magisk semester 💋💋

    Svara