window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:43 | juni 25, 2018

Sista kvällen i Alassio, Italienska kändisar och Sverige vs Tyskland.

Alassio-Petra-Tungarden

Lördagen spenderades raklång i en solstol nere på playan innan vi gick upp till våra rum och gjorde oss matchredo. Det var nämligen killarnas högsta önskan att äta en tidig middag så att vi alla kunde heja fram Sverige till en seger.

italienska rivieran tips-6 italienska rivieran tips-6 italienska rivieran tips-6

Hello celebrity couple. Måste säga att båda såg väldigt italienskt chica ut aftonen till ära.

Sa jag att jag fullkomligt älskar den här blåsan från Ganni? Finns här! Sara hade på sig franska flaggan i form av en byxdress från Maje.

Så fin!

<3

italienska rivieran tips-23

Alassio ligger halvvägs på rivieran mellan Genua och Nice. Det ligger massa små restauranger och caféer på trevliga torg i centrum eller utmed den mysiga strandpromenaden.

italienska rivieran tips-23

Tyskland-Sverige-

Här samlades vi alla under svensk flagg. Två meter ifrån oss satt flera tyskar boende i Italien som hoppades på motsatt resultat, men alla njöt vi av härlig fotboll tillsammans, precis som VM ska vara! Markus fick en klapp på axeln av en av våra nyfunna tyska vänner som också delade med sig av sina bästa Italien-tips, allt för att ge oss ny energi så att vi kunde fortsätta kvällen i festens tecken.

Tack till ALLA i det svenska landslaget för att ni tagit oss dit vi är idag, en match ifrån möjligheten till en fortsatt underbar fotbollssommar. Låt oss alla ta en stund och fundera över hur fint det är att vi har så duktiga personer som vill sporta i blågula kläder! Och låt oss särskilt påminna oss om ett av de där målen mot Frankrike som tog oss vidare till VM.

 

Sverige-Tyskland

Tack för ytterligare en pangkväll!


2 kommentarer



2 kommentarer om “Sista kvällen i Alassio, Italienska kändisar och Sverige vs Tyskland.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här