Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Shop my favorites

17:47 | juni 23, 2018

På begäran: Blommig bikini!

Ganni-bikini-blommor

Bikini Ganni, Topp Ganni, Solglasögon Rayban.

Har nog aldrig rasslat till så mycket på DM i instagram som imorse när jag postade bilden med min nya bikini från Ganni med matchande topp till. De finns även en matchande kjol. Idag har vi bara snackat skit och lapat sol på stranden hela dagen. Alla var lite slitna från gårdagen – herregud vad skönt det är att ligga raklång i en solstol med gassande sol. Inget slår första riktiga semesterdagen på ett långt sommarlov. Nu ska jag kasta mig in i duschen för om 40 minuter ska vi vara redo i receptionen för en tidig middag sedan väntar Sverigematchen på en uteservering.

Ganni-bikini-blommor

 


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här