window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | juni 21, 2018

Ge mig era bästa tips: Alassio, Piemonte, Camolgi, Portofino & Santa Margherita.

LXLS-skinnjackor-

Skinnjacka LXLS, Klänning Na-Kd, Skor Acne Studios (rea).

Runt tio snåret imorgon kliver jag, Markus, Graanen och Ida på planet som tar oss till Milano, därefter väntar en tre timmars bilfärd till Alassio där Sara och Danijel väntar med bubblet redo för att fira midsommar. Efter två dagars turistande styr vi kosan mot fyra dagar på Villa la Madonna i Piemonte, sedan drar resten av gänget hem medan jag och Lorpan stannar tre nätter själva i Camolgi som en av er läsare tipsade om. Fick så många fantastiska rekommendationer av er på instagram, tänkte att jag kunde sammanfatta alla i ett blogginlägg för er som är sugna på italienska rivieran, snappade upp några riktiga guldkorn.

Camolgi ligger ett stenkast både från Portofino och Santa Margherita som ska vara bländade med klarblått vatten, färgglada hus och förföriska små hål i väggen.

Har ni varit där? Eller i Alassio? Har ni några tips som man absolut inte får missa?

LXLS-skinnjackor


7 kommentarer



7 kommentarer om “Ge mig era bästa tips: Alassio, Piemonte, Camolgi, Portofino & Santa Margherita.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Beach club: Capo Nord Sml-Portofino mellan Santa Margahrita och Portofino får ni inte missa. En liten undangömd pärla som ligger ute på en klippsats. Dem har grym mat och riktigt bra service, relativt pricy men absolut värt det. Dock bara typ 20 solbäddar så ring och boka. //H

    Svara
  • Åhh missa INTE att ta en drink på Hotell Belmond Splendido, heeelt magiskt och Middag på Ö Magazin nere i hamnen i Portofino.

    Beachclub Capo-Nord i Santa Margaritha älskade vi med!

    Svara
  • Hej Petra!
    Fantastiska platser ni kommer att besöka! Bott i Como i 23 år men varit väldigt lite nere i Ligurien då jag alltid vill hem till mitt älskade Bohuslän på semestern! Bered er på VARMT väder 🙂
    Glad midsommar från Comosjön

    Svara
  • Var i Porto Fino förra året, bodde i grannbyn Rapallo. Vi tog en båt ut som stannade vid Porto fino, Santa Margaritha och till den mest fantastiska badstranden som man bara kan nå via båt eller genom att vandra genom bergen, San Fruttuoso. Missa inte den!!

    Svara
  • Snyggt 😍👌👌👌

    Fruktansvärt hemskt 💔💔 Lämnar inte en tår 😥Fuck cancer 💔

    https://nouw.com/sassabassa/jag-bara-ryser-av-kalla-karar-34062746

    Svara
  • Vad kul att ni ska till Alassio! Vi har sommarställe i Alassio och åker hit varje år☀️ kom fram igår 😊 Clapsy Jeans är ett tips när det kommer till restauranger, jättebra mat och service! Balzola är bästa fiket med godaste glassar och kaffe att beställa in 👌🏼 Hoppas ni får en trevlig resa!

    Svara
  • Bor i Nice och varje år bilar vi till underbara Forte dei Marmi. Vackra stränder, bra restauranger, alla cyklar överallt, lyxboutiquer men också ”vanliga” unika butiker och världens bästa marknad. Så italienskt classy som det kan bli utan att vara snobbigt!

    Svara