Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Shop my favorites

06:30 | juni 20, 2018

Ny läskande sommarflirt!

Ramlosas-nya-smaker-mango-vanilj-7_pp

Jag har en ny läskande sommarflirt från Ramlösa som blivit min ständiga vapendragare – i picknickkorgen, på väg till gymmet som på jobbet. Vi slår följe mest överallt. Jag är så glad över att jag äntligen funnit ett nyttigare substitut till mitt läskande beroende. Inte nog med att jag kan balja i mig hur många mango guava mynta jag vill med gott samvete utan dessutom har deras premiumflaska en förmåga att gå hand i hand med hela min sommargarderob.

Jag tror att vi kommer skapa många fina bubblande sommarminnen tillsammans. Jag har mest halsat i mig bubblorna on the run, men provade att hälla upp ett glas mango guava mynta med isbitar och lite extra mynta i ett vinglas och det var inte heller fy skam.

ramlosa smaker 2018 mango vanilj-6  ramlosa smaker 2018 mango vanilj-4 ramlosa smaker 2018 mango vanilj-4

ramlosa smaker 2018 mango vanilj-8

ramlosa smaker 2018 mango vanilj-7

Vilken är din favorit av deras nya premium smaker? Mango, Guava och Mynta eller Citron, Mandel och Vanilj?


15 kommentarer15 kommentarer om “Ny läskande sommarflirt!”

  Bh-n på första bilderna – varifrån!?

  Svara

  Alltså livet bästa jävla bh! Köpte den dessvärre på Asos förra sommaren, den är så festlig man kan ha den under allt utan att det känns som en bh. In och leta och se om du hittar något liknande.

  Svara

  Tusen tack! Ska se om jag kan sherlocka fram något liknande. Glad midsommar!

  Svara

  Allt som är smaksatt innehåller socker eller sötningsmedel. Att dricka det i tid o otid är en fara iaf för tänderna

  Svara

  Så snygga klänningar! Har inte provat nån av ramlösas nya smaker men kommer definitivt göra det! Om du vill ha resetips får du gärna kika in på min sida!

  http://www.feursttravel.com

  Svara

  Hej Petra! Uppskattar din stil så mkt då i har liknande former och skulle bli glad om du oftare skrev vart du köpt dina fina plagg! Den vita off shoulder klänningen från förra inlägget och den blå prickiga skulle jag vilja lägga vantarna på, vart har du köpt dem?

  Tack för inspirationen <3

  Svara

  Åh, vad kul ; ) Den vita är från House of Sunny! Den här kommer från Na-Kd! Kramar!

  Svara

  Hej! Var är det blå vit rutiga setet ifrån? 🙂 Så snyggt så jag håller på att smälla av! /Johanna

  Svara

  Hej!! Tack för en härlig blogg och glad midsommar i förskott! 🌺
  Undrar vart du köpt den gula klänningen? Den hade gärna fått åka ner i semesterkänslan 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här