Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:16 | juni 19, 2018

Kontorsfest på Hallwyska, Nyfunna badrumsfavoriter, Inspelning på Sturehovs Slott och Hairtalk Pop-up!

Hyra Sturehovs slott, Hallwyska_-18

I torsdags hade jag ett riktigt bra bröllopsmöte innan jag sprang vidare till Hallwyska för att ha sommaravslutning med världens bästa kollegor på NO18. Jag älskar verkligen vårt kontor och känner mig så otroligt tacksam över att jag får hänga med mina bästa kompisar dagligen på det viset. Snacka om lyx.

Hyra Sturehovs slott, Hallwyska_-18
Gänget består av 11 tjejer, två assar och Daniel. Han är bäst – och singel! Vilket är helt sjukt när han sitter under taket tillsammans med 14 tjejer. Är ni sugna tycker jag att ni ska haffa honom! Skriv en solig kommentar i kommentarsfältet med er mail så ber jag honom kontakta er, haha. Må bästa kvinna fånga hans hjärta.

Hyra Sturehovs slott, Hallwyska_-18
Sedan var det dags att slå sig ner till bords. Varför ändra på ett vinnande koncept kände jag och slog till på den bakad blomkålen – igen. Den var precis lika krispig som sist. Bäst av allt är sjöarna runt om kring av SÅS och de små uddarna av rostade hasselnötter.

Hyra Sturehovs slott, Hallwyska_-18

Blev så glad över att både Lisa och Forni hade på sig Adoore kvällen till ära. Och tack till mamasita till höger som gjorde kvällen möjlig och roddade allt.

Hyra Sturehovs slott, Hallwyska_-18

Jag gick dock hem i tid då både jag och Markus skulle upp i ottan. 08.00 skulle vi nämligen infinna oss på Sturehovs Slott, ett stenkast från stan, i full mundering.

Hyra Sturehovs slott, Hallwyska_-25

Jag hade sminkat mig själv, men sminkösen fyllde på mina och Saras läppar med den här festliga läppennan från Mac i färgen Oak. Gah, måste springa och köpa en sådan tror jag minsann. Jag brukar aldrig måla ”utanför” läppen som hon gjorde men tycker det blev så snyggt, läpparna fick sig ett extra plut.

Hyra Sturehovs slott, Hallwyska_-18

Sedan gick hon loss med en riktigt festlig highlighter som snodde all uppmärksamhet. Tror bestämt att jag måste lokalisera dessa skimrande dratillsigblickar burkar asap.

Hyra Sturehovs slott, Hallwyska_-18
Hej Snyggve!

Hairtalk

Vi var klara efter lunch och då stack jag hem och jobbade en sväng innan det var dags att köra bort till Hairtalks Pop-up som Mathilda och Mira hade varit med och styrt.

Hairtalk_-2
Älskar den här lilla fisen. Vet inte hur mycket Mathilda uppskattar mitt smeknamn på henne, haha. Kallar alltid henne ”lilla fisen”
Hairtalk_


4 kommentarer4 kommentarer om “Kontorsfest på Hallwyska, Nyfunna badrumsfavoriter, Inspelning på Sturehovs Slott och Hairtalk Pop-up!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här