window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:52 | juni 18, 2018

Weekly Plans

Gårdagens spenderades på The Lamp i Norrköping. Jag, Pålle och Uchenna har haft kick off och konferens för ett nytt projekt som vi kommer att lansera i höst. Förhoppningsvis är projektet redo att sjösättas redan i slutet på augusti beroende på hur lång tid det tar att snickra ihop all IT. Men med erfarenhet så vet jag att det mesta ofta tar längre tid än man tänkt.

Nu ska vi sätta oss i bilen på väg tillbaka till Stockholm. Den här veckan ska jag bara rodda och styra upp det sista inför tio dagars semester i Italien. Förbereda blogginlägg, boka det sista till bröllopet. Därefter är jag hemma och jobbar två veckor innan det bär av till Frankrike igen.

Måndag: PT-pass med Vilmer på lunchen, bankmöte därefter ska jag köra tillbaka Porschen som jag vann, för nu har jag haft den i en månad (så lyxigt). Resten av dagen ska spenderas framför datorn. Ikväll ska jag äta middag med mamma, min syrra och hennes kille på Loopen.

Tisdag: En riktig fixar dag. Har möte med en designer för vårt nya projekt, ska förbi Adoorekontoret och ta lite mått för möbler, göra nya fina fransar inför semestern, städa ur min kontorsplats och äta middag med Mira.

Onsdag: PT-pass med Vilmer. Efter lunch ska jag plåta med Lisa tillsammans med Mathilda.

Torsdag: PT-pass med Crille och därefter ska jag för en gångs skull inte boka upp något utan hela dagen ska spenderas framför datorn med att tidsinställa blogginlägg, packa i lugn och ro för dagen efter lyfter planet till Milano. Ska för en gångs skull inte lämna lägenheten i total misär.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här