window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Cubus

06:46 | juni 17, 2018

Sommarens badmode – 7 snygga köp till stranden!

 Billiga badklader med hoga trosor_-11
Bikinitopp Off Shoulder, Bikinitrosa.

Semestern närmar sig med stormsteg och jag som flesta av oss börjar bli mer än redo för lata dagar i solen. Vare sig det blir poolhäng utomlands, strandbad i stan eller chill på landet, så är det hög tid att hitta den där trogna badutstyrseln att glänsa i denna sommar.

Jag tycker själv att det är kul när man kan variera badkläder efter dag och humör, därför bygger jag gärna upp en garderob av badkläder i olika snitt, mönster och kulörer. Denna säsong finns det en modell som passar varje kroppstyp då det råder total laglöshet inom badmodet. Frossa i allt från asymmetriska baddräkter till färgglada bikinis.

Billiga badklader med hoga trosor_-9

Off-shoulder bikinin med volang är tillbaka även i år och bärs antingen som den är, eller som topp med ett par höga shorts.

Billiga badklader med hoga trosor_-12

Billig Randig Bikini

Randig Bikinitopp, Randig Bikinitrosa.

Den randiga triangelbikinin är en klassiker som aldrig går ur tiden. Ett säker kort i bikinigarderoben som fungerar år efter år.

Billiga badklader med hoga trosor_-4

Blå Bikinitopp, Höga bikinitrosor.

Denna högmidjade bikinin är min favorit ur Cubus badkollektion. Den höga midjan ger en smickrande silhuett och den blåa färgen passar utmärkt mot solkysst hy.

Billiga badklader med hoga trosor_-3

Billiga badklader med hoga trosor_-2
Svart Bikinitopp.

Denna modell är väldigt trendig denna säsong och syns flitigt bland instagramodellerna. Den får även plus för att den håller ägodelarna på plats och ger en tjusig klyfta på köpet.

Billiga badklader med hoga trosor_


4 kommentarer



4 kommentarer om “Sommarens badmode – 7 snygga köp till stranden!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här