Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:29 | juni 16, 2018

Hairtalk Pop Up – Så fäster man sitt hairband.

Hairtalk-Hairband sa faster man det

Igår svängde jag förbi Haritalks pop up hos Nathalie Berzelius som Mira och Mathilda hade anordnat. Man fick kika förbi och få barret av Hairtalk och maken fixad av Nathalie Berzelius innan de flesta skulle vidare på Summerburst. Jag skulle bara hem, men ville så gärna ha ett hairband så jag var välkommen förbi ändå. Blev så glad när Maggan klev in genom dörren, har inte sett henne på år och dagar eftersom Let’s Dance tagit upp all hennes vakna tid. Ska försöka få till en middag eller lunch med galningen nästa vecka, saknar henne.

Hairtalk-Hairband sa faster man det
Före.

Hairtalk-Hairband sa faster man det

Efter.

Vad är då ett ”hairband” det Hairtalks löshår som du fäster med en genomskinlig fiskelina. Det tar 3 minuter att få dit den.

Läs mitt gamla inlägg, där jag visar steg-för-steg: ”Tjockare hår på några sekunder” där Emelie demonstrerar på Mathilda.

Nej, nu måste jag kasta på mig kläder ska bruncha med några tjejkompisar på Milles. Sedan ska jag hem och jobba, ligger efter med en massa saker som jag känner att jag måste ta tag i och imorgon bär det av på en liten mini kickoff till Norrköping för ett nytt projekt tillsammans med Pålle och Uchenna. Vi ska ha konferens, få varsin behandling och sova över. Så mysigt!


8 kommentarer8 kommentarer om “Hairtalk Pop Up – Så fäster man sitt hairband.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här