window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | juni 14, 2018

Utrensning Deluxe.

skinnklanning med volang

Skinnklänning Stand (på rea), Skjorta Totême, Skor Acne Studios (på rea), Väska Chanel.

Den här dagen har jag och Uchenna äntligen tagit tag i något som jag skjutit på i över ett halvår, nämligen att rensa ur mitt källarförråd. Får sådan ångest över att det ligger så många härliga plagg därnere och blir gamla och grå utan att få se dagens ljus. Jag vill att de ska få ett nytt hem – det är både privata plagg och kläder jag köpt in på företaget för stylingar. Så nu har jag precis fyllt upp fyra stora kassar med allt mellan himmel och jord som Sellpy ska hämta.

Missa inte heller min nystartade bloppis på instagram som kommer uppdateras för jämnan där ni kan fynda lite dyrare prylar – ni hittar den här!

En uniform som jag inte kommer göra mig av med i första taget är den här stassen från Stand och bootsen från Acne Studios. Alla mina skinnplagg är de som har hängt med längst i garderoben och framförallt används flitigast.

Nej, nu ska jag lägga ifrån mig telefonen och ta ett bröllopsmöte på Nobis innan det bär av på en sommardrink med alla härliga kollegor och vänner på kontoret. Dessvärre ska jag vara på en inspelning i ottan imorgon bitit så det kommer bli en lugn och tidig kväll. Men mysig att bara äta middag och hänga med mina favoritdamer.

skinnklanning med volang

skinnklanning med volangskinnklanning med volang skinnklanning med volang


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här