Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserade

Weekly Plans

13:19 | juni 11, 2018

Helgen
Jag vet inte ens om jag kan säga att jag vaknade imorse. Det var som att någon hade dragit ur kontakten. Jag var inte pigg iallafall, den saken var säker. Men däremot vaknade jag med ett leende på läpparna efter en helg fylld till bredden av skratt, galna upptåg och minnen för livet. Jag kände att jag inte var klar med Köpenhamn. Jag vill ha mer. Jag hade utan konstigheter kunnat ta mitt pick och pack och flyttat dit ett tag, något år eller så. Om jag hade fått packa ner mina bästa vänner och familj så hade jag dragit på stört.

Markus jobbar ju i Köpenhamn en dag varannan vecka, så jag kanske ska börja åka med honom lite oftare och lära känna stan lite bättre.

Den här veckan har jag fullspäckat schema, känns som sista spurten innan folk börjar dra iväg på semester eller det blir lite lugnare framöver iallafall.

Måndag: Började morgonen med möte tillsammans med Pandy på vårt Adoorekontor för att gå igenom renoveringen. Nu har jag precis avbokat ett PT-pass för att sitta klistrad framför datorn med en jädrans massa jobb som måste in. Ikväll ska jag först förbi Antonio och få barret stylat innan en middag väntar hos Emilia de Poret och hennes man för Hästens räkning tillsammans med Markus.

Tisdag: Håller i paddlevent tillsammans med Ramlösa för ett gäng festliga damer som avslutas med en läskande picknick från Pom och Flora. Därefter ska jag och Uchenna åka och plåta ett samarbete för Cubus. Och på eftermiddagen ska jag och Linn spela in veckans I Nöd och Lust.

Onsdag: PT-pass med Vilmer på Kampsportslabbet. Innan jag har möte med mina bröllopsplanerare, därefter fortsätter dagen med löpande möten och kontorsjobb på NO18.

Torsdag: PT-pass med Crille på Kampsportslabbet. Sedan ska jag och Uchenna armbåga oss ner i mitt källarförråd och rensa ut totti och på kvällen väntar sommarfest för kontoret.

Fredag: Inspelning hela dagen.


1 kommentarer


En kommentar om “Weekly Plans”

    Köpenhamn ligger ju bara en timme bort med flyg! Klart du ska flytta ner till Köpenhamn!

    Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow