Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserade

Överraskningsfest i Köpenhamn!

11:35 | juni 10, 2018

Eftersom Carro snart fyller 30 har jag och några andra solstrålar överraskat henne med en brakhelg i Köpenhamn. Jag har varit här sedan i torsdags, hemlighetsmakeri är svårt och speciellt när man ska vara tyst om härligheter. Men vi lyckades! Hon blev så överraskad och jag smällde av för det var så fint. Staden har levererat över förväntan och detta är hands down en av mina bästa helger någonsin! Jag vill bo i Köpenhamn – måste bara övertala alla mina bästa vänner att flytta med mig.

Vi ska såklart grotta oss ner oss i alla bilder jag ska bara ta mig hem levande.

Här är Linn fortfarande glad (innan hon upptäckte i morse att hennes plånbok fått fötter). Snart kommer en bildbonanza utan dess like.


2 kommentarer


2 kommentarer om “Överraskningsfest i Köpenhamn!”

    Vad kul!! Låter som ni fick en toppenhelg!! 😃 Berätta gärna vad ni gjorde och vilka ställen du rekommenderar i CPH som restaurang, bar och nattklubb. Ha det bäst!

    Svara

    åh! vart är dina örhängen ifrån?

    Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow