Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserade

How to dress for summer – my favorites.

20:00 | juni 10, 2018

PetraTungarden wakakuu

Jag har teamat ihop mig tillsammans med en av mina favoritbutiker webshopen Wakakuu. De frågade om jag ville styla mig i mina favoritplagg från deras sortiment och i samma veva ge mina bästa Stockholmstips i deras nyhetsbrev.

Det hela slutade i en hel del färg, skinn och bling. Tycker Wakakuu har sådana känsla för inköp och tar alltid in roliga nya varumärken först av alla. Nu har de dessutom precis kickstartat igång deras sommarrea med massa snällare prislappar på b la Ganni, Acne, Standklicka här för att komma till rean.

PetraTungarden wakakuu

Ganni kjol(på rean), Ganni tröja (på rean), LXLS jackaAcne Mules (på rean)

PetraTungarden wakakuu PetraTungarden wakakuu

Jag valde faktiskt att köpa loss de här skorna efter plåtningen. Blev helt kär i dem, de bröt av så fint till alla lite sötare klänningar. Freddie min killkompis undrade om jag hade gått och blivit cowboy när jag kom inklampandes med dem på fossingarna.

Klänning Stine GoyaATP Atelier SandalerÖrhängen Maria Nilsdotter, Väska Little Liffner

Kan de här vara sommarens finaste klänning? Älskar färgen!

 


Örhänge Maria Nilsdotter

Stand klänningPaco Rabanne väskaTotême skjorta, Acne MulesRay-Ban 

Den här volangklänningen i skinn från svenska Stand är lika fin med som utan skjorta under. De plaggen jag haft absolut längst i min garderob är i skinn. Jag tröttnar aldrig på de plaggen och de blir bara finare med åren.

 

Heartmade kavajHeartmade byxorT-shirt TotemeVäska Little Liffner, Ray Ban.

   Så härlig färg på den här godisbiten från svenska Little Liffner.

 
PetraTungarden wakakuu

Jeans RodebjerAtp atelier sandalerRodebjer Kimono

PetraTungarden wakakuu

Bilder: Sandra Moreira


0 kommentarer


Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow