Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserade

Spända Käkar

06:30 | juni 8, 2018

Spända-käkar

Spända käkar, gnisslande tänder och sprickor i emaljen  – var tiden innan botox i käken.

Jag gjorde det senast i januari tillsammans med min mamma (som lider av samma problem) och nu känner jag hur spänningarna börjar komma tillbaka. Så smsade precis Anna Welander och bokade en ny tid för påfyllning. Innan jag gjorde botox i käken kunde jag vakna mitt i natten av att jag trodde att jag skulle slå ut tänderna för jag spände käken så hårt så det kändes som att hela tandraden skulle flyga ut. Min tandläkare gav mig en bettskena och satte in fasader då jag gnisslat ner mina framtänder med över två millimeter så de tänderna var kortare än de jämte. Problemet med bettskenan är att jag spottar ut den ovetandes under natten, så den gör inte så mycket nytta. Mamma gör samma sak.

Innan behandlingen så klagade jag konstant över att jag var så ”svullen” i ansiktet. Men det var ju för att jag låg och spände käken hela natten. Inte konstigt då musklerna legat och lyft skrot natten i ända. Det har blivit så stor skillnad på mitt ansikte (upplever jag själv, vet inte om någon annan ens skulle se skillnaden) men känner mig inte alls lika ”plufsig” på morgonen längre. Men framför allt så vaknar jag helt avslappnad, kan inte beskriva känslan när spänningarna släpper, det är som att käken varit på ett avslappnade yogapass under natten, som att den slurpat soppa istället för att försöka tugga genom metall. Innan kunde det nästan värka ner i tandrötterna på morgonen.


7 kommentarer


7 kommentarer om “Spända Käkar”

  Vill också veta.. jag går under av huvudvärk snart pga käken… :/

  Svara

  Oh my goooood!!!! Jag har exakt sammmmma problem! Har gnisslat med mina tänder sen jag var liten.. har nästan inga framtänder kvar känns det som. Använder oxå bettskena men jag har fortf lika ont i hela ansiktet, speciellt käken efter jag vaknat. Sen att jag hatar o sova med den är en annan femma!

  Vart hittar jag denna behandling?
  Hur går det till?
  Pris?
  Finns det någon biverkning?

  Tellllllll me everything pls :/

  Svara

  Jag går till Anna Welander och är supernöjd : ) På kokoro sthlm! Men du kan nog göra behandlingen lite överallt. Man sprutar in botox i de spända musklerna i käken. Hela kalset går på runt 3000 <3 Men då brukar de ingå en påfyllning efter någon vecka då de brukar "fylla" på om de blivit ojämnt eller inte fått någon effekt.

  Svara

  You can find it by asking for Botox injected to the Masseter muscles

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow