Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

mode

Paris i Stockholm

13:30 | juni 7, 2018

Ganni klanning 
Klänning Ganni, Väska Chêne, Solglasögon Chimi. 

Ett av garderobens flitigast använda plagg just nu? Den här böljande drömmen från Ganni! Traskade förbi den här sagolika porten på vägen hem härom dagen. Känns ju nästan som man förflyttat sig till Paris för en stund. Floragatan är enligt mig utan tvekan Stockholms vackraste gata, brukar gå förbi där och drömma mig bort bland stuckatur, blommande syrenträd och maffiga fönster. Det är lustigt för alla intryck gör att fåglarna kvittrar högre, dofterna letar sig snabbare upp i sinnet – vet inte vad det är men det händer något när man rör sig fram på just den lilla gatan.

Ganni klanning  Ganni klanning  Ganni klanning


2 kommentarer


2 kommentarer om “Paris i Stockholm”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow