Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

mode

Yellow Dream

20:04 | juni 6, 2018

_Stine-goya-wakakuu-gul-klanning-

Klänning Stine Goya, Väska Little Liffner.

Det är ju flera som har efterfrågat en liknande gul klänning som den jag har från Solace London. Och jag tror att jag äntligen lyckats lokalisera en, den här soliga drömmen från Stine Goya som jag hade på en plåtning häromdagen.

Igår spenderade jag nästan hela dagen hemma själv – jobbade och städade, det var nog det bästa jag gjort på länge. Så skönt att känna att man landar – axlarna sjönk någon centimeter. Det är verkligen underskattat att bara vara själv ibland. Ibland inser jag inte själv hur bra jag mår av det. Tror en av mina mindre bra egenskaper är jag bara gasar på utan att låta allt sjunka in och känna efter. Det är först när jag väl drar i handbromsen som jag inser hur mycket jag behövde tystnaden eller pausen. Ska bli bättre på egentid.

Kommer aldrig glömma när en kompis som har tre barn fick en tom påse i present av sin man. Hon vecklade upp påsen och kollade konfunderat upp mot honom när han log och sa:

”Du får egentid, en helg bara för dig själv.”

Och hon blev överlycklig, haha.

Stine-goya-wakakuu-gul-klanning-- Stine-goya-wakakuu-gul-klanning


3 kommentarer


3 kommentarer om “Yellow Dream”

  Hej Petra! Vad kommer väskan som du har på bilden i headern från? 🙂

  Vänligen,
  Hanna

  Svara

  Det är en gammal Acne väska ; ) <3

  Svara

  Åh, attans då! Du vill kanske sälja den för att få plats med en ny?🙈 ;D

  Vänligen,
  Hanna

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow