Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | juni 5, 2018

Sommarens snyggaste badkläder!

Innehåller annonslänkar. 

badklader dam 2018

Klassiska, färglada, randiga, asymmetriska, mönstrade – jag har scannat av internet i jakt på sommarens snyggaste badmode. Snart är det nämligen dags för årets första dopp! Jag premiärbadade faktiskt redan i helgen. Det är flera av er som efterfrågat snygga baddräkter och bikinisar inför den stundande semestern så jag har valt ut några mina favoriter i butik just nu.

KLASSISKA

KLASSISKA-BADKLADER
1. Randig bikini, Weekday 2. Halsband, Rare Origin 3. Svart baddräkt, Mara Hoffman 4. Randig baddräkt, HM 5. Örhängen, ZARA 6. Svart baddräkt, &other stories 7. Svart baddräkt, Mango 8. Mörkblå bikini, COS 10. Röd baddräkt, Dos Gardenas 11. High waist bikini topp, HM 12. High waist bikini bottom, HM

ASSYMETRISKA

ASSYMETRISKA-BADKLADER
1. Grå baddräkt, Weekday 2. Halsband, Isabel Marant 3. Randig baddräkt, Ralph Lauren 4. Brun baddräkt, HM 5. Örhängen, NA-KD 6. Vit bikini, Weekday 7. Mörk blå baddräkt, On the island 8. Örhängen,  NA-KD 9. Svart baddräkt, Jade Swim 10. Rosa bikini, COS 11. Mörkblå baddräkt, Mango

FÄRGGLADA

FÄRGGLADA-BADKLADER

1. Grön bikini,  Solid & Stripe 2. Randig baddräkt, &other stories 3. Örhängen, NA-KD 4. Lila bikini, HM 5. Halsband, Melissa Joy 6. Gul baddräkt, ZARA 7. Röd baddräkt, &other stories 8. Gul bikini, Weekday 9. Örhängen, NA-KD 10. Röd baddräkt, Matteau Swimwear 11. Randig bikini, Meloonpro

baddrakter dam 2018

En av mina favoriter är den här baddräkten från Totême som fungerar lika bra som överdel till ett par shorts.


4 kommentarer4 kommentarer om “Sommarens snyggaste badkläder!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygg 😍😍😍😍

  Idag är min sjukdom på topp 😓 Hatar den 😭

  https://nouw.com/sassabassa/kanner-mig-sa-himla-ledsen-idag-33953670

  Svara
 • Hej Petra. Först och främst vill jag säga att jag älskar dig och din blogg. Du har sån himla härlig personlighet och energi. Jag tycker det skulle vara så kul (och tror många är intresserade) av att läsa ett inlägg om din karriär. Vilka tidigare jobb du haft, hur du gått tillväga, om du pluggat något osv. Vart du började och hur du gjort för att hamna där du är idag 😍 Roliga erfarenheter osv. Du är bäst!!

  Svara
 • Hej Petra.
  Tack för superfin och välgjord blogg.
  Älskar inlägget om baddräkter. Min favoritmodell är one shoulder….men det är väldigt svårt att hitta en modell med byglar och som häller upp 3 barnsmammans ( moi ) stora byst!
  Känner du till något märke som funkar?
  Kram från Italien C

  Svara
 • […] Sommarens snyggaste badkläder! – Petra TungårdenPetra Tungården […]

  Svara