Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

HOME

Beautiful Colors

22:00 | juni 5, 2018

Fargkombinationer

Jag är besatt av färger, men framförallt färgkombinationer. Det går nog varmast på min pinterst – vackra nyanser som gifter sig med varandra. Just nu är jag väldigt insnöad på ovannämnda färgkarta – gult, lila, orange, grönt. Dova pasteller till klar orange och gult. Skulle typ vilja inreda om hela vårt hem med nyanserna i mitt kollage.

http://midnatthome.com/

http://midnatthome.com/

Har precis beställt hem det här fina överkastet från Midnatt Home, som jag såg på Fanny Ekstrands blogg – längtar tills jag får bädda om med det. Tror nämligen att det kommer göra sig exemplariskt till vår sovrumsfärg.

Sovrum Petra Tungarden

Kommer passa som handen i handsken. Haha, var det finare förr? Typ!

Sovrum Petra Tungarden
Nu ser det ut så här i den hörnan. Är upp över öronen förälskad i fåtöljen trots att den egentligen är lite för stor och klumpig för den hörnan. Men är det kärlek så är det. Så den andra var tvungen att få ett nytt hem hos min granne. Skulle bära ner den andra fåtöljen i källaren när hon fick span på den och frågade om hon fick köpa den. Snacka om smidig affär.

Sovrum Petra Tungarden.

Eller okej oftast ser det ut så här, då alla kuddar hamnar på golvet när vi inte hinner bädda. Eller så fyller de fåtöljen så man knappt ser den gömd under.

Nej, nu ska jag sätta mig och ta tag i alla era frågor som ni skickade in igår på instagram <3


2 kommentarer


2 kommentarer om “Beautiful Colors”

    Hej Petra,
    Bordet du hade bredvid din gamla fåtölj är så fint, vart är det ifrån?

    /Li

    Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow