Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Min dag i bilder.

Snaps från veckan: Frukost med Jossan & Moon, Lisa Nilsson konsert och Lollos första lägenhet!

17:00 | juni 4, 2018

Josefin-Dahlberg-Hund

Måndagen rivstartade jag tillsammans med Jossan och Moon på Söder. Jag kände att hon hade så mycket nyheter att det krävdes en lång frukostdejt för att avverka alla detaljer om nya sambon, husköp och nya livet med Moon.

Petra-Tungården-Sara-Biderman-Kläder

Jag har sprungit på möten tillsammans med den här pinglan i armkrok.

Petra-Tungården-Sara-Biderman-

Vi ska hålla i ett franskt event tillsammans med våra män och Forni om någon vecka som skulle planeras mer i detalj.

Petra Tungården Inredning I onsdags besökte jag min lillasysters nyköpta lägenhet i Hornstullstrand. Hon fyllde nämligen år och hade bjudit in till middag. Jag ska hjälpa henne styla och fixa till lägenheten i sommar. Jag tänkte att vi skulle besöka massa roliga loppisar och fynda loss. De mesta i Lollos hem är mina föräldrar kvarlevor. Gillar verkligen matbordet som vi hade på vårt landställe när jag växte upp.


Visst är jag och mamma lika varandra? Tänk om man kommer vara så där tjusig när man passerat 50.


Lollo och hennes kille hade gjort två olika ”pizzor” fast på smördeg med creme fraiche och ägg. Helskotta vad goda det var, den ena var med getost och fikon.


Sedan gjorde hon och Arthur en på västerbottenost som man toppade med löjrom och rödlök. Vet inte hur nyttiga de var, haha. Men fruktansvärt goda.

Kampsportslabbet
Hann med två pass på Kampsportslabbet. De passen är verkligen hatkärlek rakt igenom. Man har alltid en klump i magen timmen innan man är på väg dit, men är så förbannat nöjd när man är klar och skakar i hela kroppen.

Lisa-NIlsson
Jag och Forni åt middag på Supper och pratade om livet innan det bar av på en liten konsert för Lisa Nilsson.

Lisa-Nilsson
Alltså Lisa Nilsson, vilken pondus och pipa den kvinnan har. Det var andra gången jag såg hennes 25-års jubileumskonsert för ”Himlen runt hörnet”. Hon tar verkligen ett rum med storm och har skinn näsan. Jag och Forni skrattade och grät oss genom de två timmarna. Kändes som man rann genom åren tillbaka till mitt barndomshem där jag vi vrålade ikapp till ”Himlen runt hörnet” i mitt nya singstar som jag hade fått i julklapp av mamma och pappa. Tror att de ångrade den presenten bittert efter våra sessions.


3 kommentarer


3 kommentarer om “Snaps från veckan: Frukost med Jossan & Moon, Lisa Nilsson konsert och Lollos första lägenhet!”

    Har Josefin gjort något inlägg om husköp? Hittar inte och blir nyfiken☺️

    Svara

    Vart ifrån kommer den snygga blå klänning som Sara bär?

    Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow