Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:11 | juni 4, 2018

Planer inför sommaren: Villa la Madonna, Marbella, Stockholm.

Villa-la-madonna-Piemonte-Meny__mmcompress-normal__
Herregud, det känns ju nästan helt orimligt att man ska få åka på semester om två och en halv vecka. På midsommar åker jag, Graanen, Markus och Ida ut till Arlanda för att sätta oss på ett plan till Milano där Sara och Danijel väntar på oss. Vi ska först spendera två nätter i en liten by Alessio innan vi checkar in på Villa la Madonna fyra nätter (så här såg det ut när vi var där sist). Sedan har jag och Markus fyra obokade nätter som vi inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på. Men sedan har vi inte så mycket mer planerat i och med bröllopet så måste vi hålla i stålarna.

Vi kanske åker ner till Marbella en sväng beroende på vad flyget landar på (då min kusin har hus där) alternativt typ hyr ett landställe på Airbnb. Hela juli är oplanerad som det ser ut just nu. Kan nästan få lite ångest av tanken på att vara i Stockholm. Tycker hela staden förvandlas till en spökstad under mitten av juli – gatorna blir helt folktomma, många restauranger stänger igen, alla kompisar är bortresta – Stockholm är väldigt ensamt i juli. Jag önskar att min föräldrar hade kvar vårt landställe, så man kunde flytt ut dit och bara varit.

Hur ser er sommar ut? Vad har ni för planer?

Villa la madonna Villa la madonna Villa la madonna Villa la madonna Villa la madonna Villa la madonna


5 kommentarer5 kommentarer om “Planer inför sommaren: Villa la Madonna, Marbella, Stockholm.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi kör Mallorca i början på semestern, landar hemma och gör landet och Varberg för att avsluta med Villefranche och Nice.

  Svara
 • ❤️❤️❤️Väldigt viktig . Tar er tiden och läs ❤️. Jag ville dö

  https://nouw.com/sassabassa/du-ser-inte-sjuk-ut-sandra-33944425

  Svara
 • Låter som du skulle behöva ladda om dina litium batterier och gör det på hemmaplan i nån stuga nånstans enkelt o back to basic.
  Jag har förmånen att vara på Österlen. Älskar detta ställe galet mycket.
  Franska Rivieran senare i september inte dumt det eller när alla åkt därifrån.

  Svara
 • Petra, eftersom jag är arbetslös för 222 gången har jag inte haft så mycket val att vara hemma på somrarna. Jag tror att du måste släppa prestigen att alltid vara sysselsatt, omge dig ständigt med människor, vara ute i ”vimlet”. Du ska inte se ner på Stockholm under sommaren, jag som arbetslös vet att under sommaren försvinner alla, åker på sina resor medans man får slita i det tysta som arbetslös.Att livet pausas för ALLA åker bort och lever livet. Jag tror med tanke på din livsstil, din ibland dränerad energi att du skulle må bra av att vara, återhämta dig i det tysta med Markus eller någon vän som inte åker bort med tanke på din vardag, du kommer inte kunna fortsätta i detta tempo resten av livet utan du måste ta vara på din hälsa och våga återhämta dig, stänga av allt för en gångs skull även att du får energi av dina vänner. Man mår bra av att inte alltid vara sysselsatt.

  Svara
 • Jag kommer jobba fram till den sista juli. Sedan i början på augusti börjar jag på mitt nya jobb som flygvärd vilket jag verkligen ser fram emot 🙂 Så denna sommar blir det ingen semester för min del. Sedan är ju Stockholm fantastiskt på sommar och speciellt när alla människor försvinner, du får tänka att du har hela staden för dig själv 😀

  Svara