Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

mode

Perfekta sommarköp!

10:10 | juni 1, 2018

snygga sommarkläder

1. Kjol, &other stories 2. Topp, Ganni 3. Shorts, Stylein 4. Klackar, ATP atelier 5. Väska, Topshop 6. Lip2cheek, RMS beauty 7. Solglasögon, Celine 8. Kjol, Sandro  9. Klänning, Nelly 10. Baddräkt, COS 9. Örhängen, Leigh Miller 12. Klänning, Topshop 13. Väska, Balenciaga 14. Sandaler, Flattered 15. Klänning, Zimmerman

Även om jag själv var mer än redo för denna värmebölja, kan jag inte säga detsamma om min sommargarderob. Jag tror att varenda litet sommarplagg jag äger har kommit till användning vid det här laget och då har sommaren officiellt inte ens börjat. Jag är väldigt nöjd med mina trogna favoriter som jag plockar fram sommar efter sommar. Men ska det fortsätta vara såhär strålande väder så känner jag att de är dags att fylla på med lite nya härliga plagg att svassa omkring i.


1 kommentarer


En kommentar om “Perfekta sommarköp!”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow