Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

mode

Premiär för shorts!

14:20 | maj 31, 2018

Shorts-adoore

Shorts Adoore, T-short H&M, Väska Chêne, Solglasögon Céline, Kavaj (Lorpans). 

Igår premiär körde jag shorts på stan. Man har ju jobbat igenom hela sommargarderoben vid det här laget. Drog upp dem en bit i midjan och snodde ett skärp av Lorpan. Jag har börjat dyka in i hans garderob nu istället till hans besvikelse. Eller jag säger aldrig att jag lånar något han får fräckt upptäcka det när han går in på bloggen, haha. Benefits med att ha en dude – dubbla garderober. Men det går ju minst lika bra att sno av både brorsan och pappa.

Nu ska jag springa iväg och spela in I nöd och lust tillsammans med Linn. Imorgon ska vi ÄNTLIGEN börja spela in ”Linns makeover” – ni som lyssnat på podden vet vad jag pratar om.

Shorts-adoore Shorts-adoore Shorts-adoore Shorts-adoore


12 kommentarer


12 kommentarer om “Premiär för shorts!”

  Galet snyggt! Får nog bli att beställa ett par, önskar dina långa snygga spiror ingick 🤩🙌🏻. Kram Ida

  Svara

  Supersnygga shorts!!
  Jag har en fråga, hur gör man för att få din bränna? Har du solat eller är det BUS-produkter? Kan du snälla göra ett inlägg om hur man LYCKAS med brun utan sol, har filat så många gånger att jag inte vågar mig på den igen haha. KRAM

  Svara

  Vet inte hur jag lyckats få en bränna, men har nog fått lite sol varannan dag så den har satt sig ; ) Annars är jag besatt av ”St Tropez” mousse men jag kan göra ett inlägg till dig steg för steg. <3

  Svara

  Älskar er podd! Kan man inte alls lyssna via Podcaster nu? Det fungerar inte bär jag provar… 😢

  Svara

  Jättesnyggt du ser verkligen klädd ut i den outfiten. ✌️♥️ Hälsningar Åsa

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow