Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | maj 31, 2018

Lunch på Ett Hem, Pussar i utbyte mot lägre ränta och Paradiset på jorden.

Den här helgen hände så mycket kul så jag tror nog att vi får ta och lotsa oss igenom allt i två inlägg annars får ni scrolla lika mycket som jag hör att man måste swipa på Tinder i dagsläget. Fredag bjöd på lyxlunch på Ett Hem som lyxigt nog ligger ett stenkast från vårt hem. Så jag trampande ditt på två minuter och mötes av det här färgstarka gänget.

tilda bjärsmyr chanel
Den här glittrande godisbiten från Chanel får mer än gärna förflytta sig från Tildas garderob in i min.

Fanny Ekstrand Naglar

Fannys naglar tar jag gärna också på köpet. Herregud, måste styra upp mina, avskavda röda små prickar som mer liknar blod.

Adoore safariklänning

Blev så glad när jag fick se både Amanda och Forni i Adooreklänningen. Hur perfekt är det att Fornis sandall för Flattered gör sig ruggit bra till precis ALLT.

Dasha Girine
Dasha med <3

Sparrris
Jag hann bara få i mig förrätten innan det var dags för nästa möte, men vilken förrätt sedan. Jag lyckas aldrig få till sparris hemma, den blir aldrig så knaprig och spänstig som på resturang. Har ni något knep?
Pillowtalk

Så stolt över min bästis Mathilda som precis startat eget. Pillowtalk, som gör exklusiva cashmereplagg och sängkläder är hennes första kund. Blev helt kär i deras påslakan och kuddar.

Handelsbanken

Sedan cyklade jag vidare några hundra meter till Handelsbanken på Karlavägen. De är ta mig tusan bäst, det är ett väldigt litet kontor som har hjälpt mig så mycket med mina bolag. Haha, Nahir frågade varför jag började fota. Och blev glad när jag sa att jag var supernöjd och ville skriva det i bloggen. Ska maila och fråga om han kan sänka min ränta efter det här inlägget. Haha, skoja! En gång hånglande min kompis med min bankman på min förra bank i Åre under en afterski. Då skämtade jag i två år med honom om att jag skulle få lägre ränta. Men det såg man inte röken av så då bytte jag.


När jag kom hem låg Lorpan i soffan och väntade på mig.

Han fick order att ställa sig upp och ta en bild innan det var dags att sätta sig i bilen.

Jag slängde på mig min glittrigaste ägodel och körde bort till Forni och Damon.

Linn herbertsson landstalle-9
Efter en tid i bilkö kom vi äntligen fram till paradiset på jorden.

Linn herbertsson landstalle-11

Blir lugn i hela kroppen av den här bilden. Solen går aldrig ner i deras lilla oas, om vi en vacker dag någonsin har råd med ett landställe vill jag att det ska ligga på idylliska samma gata.

Linn herbertsson landstalle-8
Hela gänget klädda i Adoore. Blir alldeles varm i hjärtat av alla kompisar som supportar.

Linn herbertsson landstalle-10

Efter någon timme trillade även Graanen in och sedan stod grillmiddag på schemat följt av rosé in på småtimmarna. Och det var den fantastiska fredagen mitt i livet.


4 kommentarer4 kommentarer om “Lunch på Ett Hem, Pussar i utbyte mot lägre ränta och Paradiset på jorden.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har Adoore-byxan! Fick banta ner mig lite om baken först, men nu så, nu ska den passa.

  Svara
 • Jag får till perfekta sparris! Så tips är att koka/ånga dem i en kastrull under lock i ett par minuter innan man steker på dem med olivolja ev lägger dem på grillen.

  Svara
 • Alltså ÅH älskar den där klänningen Forni har men färgerna passar verkligen inte mig 🙁 Kan ni inte SNÄLLA designa den i fler fårger?? Typ vitt, ljusblått, marin, beige, svart eller så? Dröm!

  Svara
 • Man blir lycklig ända in i själen när man ser dessa bilder, vilket gäng <3

  Svara