window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | maj 30, 2018

Lanseringensevent för Adoore på Hallwyska.

Adoore

I torsdags förra veckan hade jag bjudit in ett litet gäng kompisar till Hallwyska för att kika på Adoore kollektionen och skåla med mig och Freddie. Det känns fortfarande så overkligt att folk kommer gå runt i våra plagg – åka på semester, dansa loss, kanske hångla för första gången, leva ett helt liv i vår design.

Igår kväll sprang jag in i en tjej på Supper och blev så orimligt glad när jag såg att hon hade på sig vår klänning så jag var tvungen att gå fram. Senare på kvällen kom en tjej fram på Lisa Nilsson konserten och visade upp en bild från helgen där hon bar en av klänningarna från Nelly kollektionen. Blir så glad av alla era meddelande och bilder på DM när ni bär plaggen – och tack för att ni tar er tid att dela med er. Jag satt med telefonen igår kväll och visade Lorpan alla fina mess och snaps. Till och med han blev rörd.

Adoore Adoore Först på plats var ingen mindre än min sprudlande kollega Andrea Brodin som också gått över till Cube. Hon har sådan skön inställning till livet – så cool. Tycker väldigt mycket om henne.

adoore
Snyggare modell får man leta efter.

Adoore

<3

adoore
Sedan trillade nästa drömduo in skrattandes Forni och Amanda. 

Hallwyska

Hallwyska

Det känns nästan som man satt sig på första bästa plan till ett franskt slott inne på Hallwyska. Så pampig miljö.

Dasha
Min favorit mama hade hjälp mig styra och rodda med event. Tack du är bäst. Ni har väl inte missat Dashas senaste youtubevideo där hon berättar för alla närstående att hon är gravid? Den är så fin! Missa inte!

Adoore

Lisa var duktig och fotade loss så har en triljon bilder från eventet. Bar klänningen till mina favoritskor från Jennie Ellen. Det är mina absolut skönaste klackar, vill ha dem i regnbågens alla färger.

Sedan trillade två bästisar till in Limpan och Snarro.

Adoore
Som kom med en maffig bukett blommor.

Jag var mest glad hela tiden.

Andrea Hegard
Om det finns någons garderob jag skulle vilja sno RAKT av så är det Andreas. Som en godisbutik fylld till bredden med mönster, glitter och färg.

Linn Herbertsson
Linn <3 Så glad att vi börjat hänga så mycket!

Lisa Aberfelt

Lisa dök in med både ny pangfrisyr och ett gäng kids, haha. Jag fick tre timmar exklusiv tid själv med den här donnan i bilen hem från Örebro. Så mysigt när man lär känna någon bättre, skalar av ett lager till och kommer in varandra på livet. Hon är så klok och så genuint genomgod.

Adoore
Sedan trillade två bästisar till in Fisen och Joey.


Jag snodde Louis en stund.


Sedan riktades alla blickar mot Moon. Det är ingen dålig duo det där, Moon och Jossan.

Moon älskar att nafsa folk i nosen – och pussas.

 
Blev så glad att Emilia hann svänga förbi en sväng. Hennes garderob hade jag också mer än gärna florerat i.

Adoore
Varför ser charktallriken aldrig lika inbjudan ut hemma?


Två glädjespridare Edita och Ananda.


Har Edita världens sötaste unge? Ja! Kolla på det lilla dockansiktet! Hade aldrig kunnat säga nej till de små snälla ögonen.


<3

adoore

Viola och Fanny min gamla ass var också förbi en snabbis. Tiden bara flyger förbi, det känns som det var igår jag och Fanny satt på Metro Mode kontoret i högar av kläder och styrde upp plåtningar tillsammans. Så kul om man googlar Viola Bergström, så kommer det över: ”sminkning”, ”glow” – och inte för att vara sådan men jag har nog aldrig sett en finare hy i hela mitt liv, som en fuktig persika.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Lanseringensevent för Adoore på Hallwyska.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej fina Petra,

    Vill du tipsa om lite fina midsommarklänningar?
    Älskar din stil och du sätter alltid alla dina outfits mitt i prick.
    Kram

    Svara