Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:17 | maj 30, 2018

Man kan aldrig få för många vaser….

Floristkompaniet

Vaser – metall, keramik, second hand, glas – jag kan inte få nog. Funderar på om jag ska lägga beslag på den här bjässen från Floristkompaniet, lånade med mig den till vårt Adooreevent men är så sugen på att låta den stanna. Markus är dock väldigt tydlig med att om den kommer in så ryker tre (minst). Han fick ett litet gulligt utbrott på mina vaser häromdagen ”man kan inte ens gå genom lägenheten utan att snubbla på en vas”. Och det är ju sant i och för sig, men jag tycker om alla så mycket. Berätta inget för Markus, men jag köpte en ny vas igår från Nyckelvikens utställning. Den är helt underbar, ska hämta den hos min lillasyster ikväll och försöka smuggla in den på något obemärkt snyggt sätt i vårt hem.

Här är några från min samling:

Floristkompaniet Vaser Keramikvas Keramikvaser Keramikvaser  Keramikvaser Georg Jensen

Georg Jensen vaserna hemma är några av mina favoriter.

Georg Jensen

Är dock sugen på att fylla dem med lite grönare torkade växter, men det är svårt att få tag på. Många torkade blommor ”fäller” så mycket.

Har ni några tips?


4 kommentarer4 kommentarer om “Man kan aldrig få för många vaser….”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har tyvärr inga tips om bra torkade blommor, men jag undrar lite över Adoore safariklänningen. Bor på Malta, dvs i ett väldigt varmt land. Jobbar i kontorsmiljö och är ständigt på jakt efter luftiga, fina plagg som funkar både på jobb och privat när temperaturen kryper upp mot 35 grader i skuggan. Tyvärr svettas jag massor, luktar tack och lov inte alls och har vant mig vid detta trista, men det är inte lätt att hitta plagg som det inte syns massor på när kroppen blir fuktig. Har en liknande klänning från Zara i beige som jag haft en gång och aldrig mer, när jag kom till kontoret efter 10 min promenad var den helt fläckig av svett och jag skämdes massor 🙁

  Så min fråga, hur är den gröna safariklänningen i materialet, är den tjock/varm eller lite tunnare och luftig, och syns svettfläckar lite/mycket?

  Sitter med sidan uppe och fingret på ”köp” knappen, vill så gärna köpa!

  Tack på förhand – lovar att skicka massa sol och värme från våra breddgrader till Sverige hela sommaren!

  Svara
 • Beställde ett gediget gäng torkade blommor i olika former och färger från Ebay för ett tag sen! Sen har jag även torkade Celosia (så fina!!) i rosa och orange som iprincip ser likadana ut torkade som levande. Dom köpte jag på bunches på Sergel! Fire away!

  Svara
 • Ha ha alla har vi våra egenheter…jag noterar krukor o de går inte under vas samlingen så där har du en lucka.
  Min man har lite problematiskt eftersom han gillar gamla bilar o båtar.Han får INTE köpa något mer med motorer.Guess what…han kom hem en kajak som nu blivit 3st.Jag ger upp o bygger mitt vas,ljuslyktor,kuddar,lampor,underlägg imperium!!!😎

  Svara
 • Du har det så himla fint hos dig!! älskar

  Svara