Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

mode

Budgettips: Vita stövlar

12:00 | maj 30, 2018

Zebra

(annonslänk) Stövlar Nelly.

Som ni kanske märkt är jag helt insnöad på vita accessoarer just nu. Några som gått varmt senaste månaden är det här fyndet från Nelly. Har nog burit dem varannan dag. Tycker de bryter av och blir en snygg kontrast till lite sötare klänningar.

Zebra

Vita accessoarer trend
En annan sak som används flitigt är min nya väska från ATP. Vill ha den i varenda möjliga kulör, då det bara är att hänga den över axeln. Dessutom rymmer den det mesta. Dräglat efter den i snake. Skorna från Mango (slutsålda) har nog också fått sig ett par steg runt Stockholm och slutligen det nätta uret från Daniel Wellington som passar till alla sommarklänningar.


3 kommentarer


3 kommentarer om “Budgettips: Vita stövlar”

  Tack för en inspirerande blogg, älskar den <3
  Var har du köpt klänningen? Så himla snygg!
  Kramar Eva

  Svara

  Kollat igenom massa bilder på bloggen nu och måste säga att du ser helt smashing ut! och OMG dom stövlarna är magiska! stor kram och sååå kul att du håller så hög klass på din blogg, sjuk glädjespridare!

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow