Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:26 | maj 28, 2018

Prepp inför Adoore eventet.

Adoore

 I torsdags började jag och Uchenna morgonen hemma hos Freddie för att packa ihop plagg till allas goodiebags inför Adoore eventet som vi skulle ha senare på eftermiddagen. Och hjälpa Freddie få iväg ordrar till alla kunder. Uchenna hade fått stränga restriktioner om att hon skulle bära den gula Adoore klänningen. Hon är nämligen en knock out i den färgen.

Adoore event_-3 Färdigpackade och redo åkte vi ner mot stan.

Adoore

Först svängde vi förbi Hallwyska för att lämna allt och hann gosa lite med Dashas ”lånebebis” som jag la beslag på direkt. Jag älskar barn, framför allt är jag nog lite besatt av bebisar, om man nu kan vara det. Undrar om jag fått det från min mamma? Hon blir helt lyrisk av barn. Hon startade till och med en egen fritidsklubb för mig och alla grannbarn som hittade på roliga utflykter på helgerna. Eller så är det för att jag gillar att leka, ibland känner jag mig fortfarande som ett barn, barnslig liksom.

Adoore

Tänk att Dasha ska bli mamma. Inte en dag för tidigt om ni frågar mig, hon föddes redo.

Adoore

Sedan sprang vi upp till NO18 för att packa goodiebags från Clarins.

Vi var ute i sista sekund och hann precis på håret till eventet.


Gillade verkligen väskan alla gäster fick till.
Adoore Så himla glad att det just blev Uchenna som min assistent. Hon ger mig så mycket energi, är grym på sitt jobb och så skrattar vi mest hela tiden. Vi är ganska lika som personer. Lite klumpiga, lätt förvirrade, men med god vilja och alltid ett leende på läpparna, typ.


Vårt kontor ligger verkligen mitt i smeten i centrala Stockholm, vilket är otroligt behagligt dagar som denna. Inte super genialt att frakta en massa saker två timmar innan man ska vara piffig på ett event i 25 graders värme.

Vi high fiveade när vi kom på att vi kunde hänga alla goodiebags på klädhästen. Briljant idé.

Bilder från eventet kikar vi på senare idag. Efter alla festligheter ställde världens bästa kompisar upp och hjälpte mig och Uchenna frakta tillbaka allt till kontoret. Sedan gick jag hem och stupade i soffan med kläderna på, haha. Men så glad och tacksam för alla fantastiska vänner som svängde förbi.


7 kommentarer7 kommentarer om “Prepp inför Adoore eventet.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra!
  Tack för en så inspirerande blogg, din smak och färgkänsla är helt otrolig! Har en fråga kring laserbehandling av fiffi som jag har för mig att du gjort. Hur har det gått? Är det värt?

  Svara
 • Åh, vad glad att du gillar bloggen! Nja, alltså jag fegade ur och gjorde inte klart kuren så först blev det ”bättre” men nu är det tillbaka till samma gamla vanliga ogräs, haha.

  Svara
 • 🤔🙄😲Jag känner mig så ful ibland ,påverkas nog av media?! 🤔🙄😪😲😲😪

  https://nouw.com/sassabassa/kanner-mig-sa-javla-ful-33904530

  Svara
 • Hej Petra!! Älskar verkligen dina Adoore kläder men skulle vilja veta vad för storlek du har på den gula klänning? 😀

  Svara
 • Inte en dag för tidigt menar du säkert 😀

  Svara
 • Hahaha, så förvirrad! Yes, tack ; ) Ändrat!

  Svara
 • Åh, vad kul ; ) Jag har en M! Kram!

  Svara