Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

TRÄNING

Morgonträning!

06:30 | maj 23, 2018

traningsklader

Topp Varley, Byxa Varley.

Nu känns det äntligen som jag kommit in i träningen. Det är svårt att få ihop schemat, framförallt när vädret gör att det enda man vill är att sätta sig på en uteservering och prata bort kvällarna över rosé. Lösningen för mig är att få in träningen på morgonen. Just nu blandar jag pass på Kampsportslabbet med ett bootcamp på Becore som är två tidiga mornar (06.30) i veckan samt ett pass på helgen (men det har jag missat varje lördag hittills, haha).

Men det har iallafall blivit runt tre pass i veckan den senaste månaden.

Jag börjar faktiskt känna mig riktigt stark, iallafall i låren och lilla stjärten. Armarna vette tusan vad som hände med efter jag fyllde 28. Spelar ingen roll hur mycket jag tränar dem, de känns fortfarande som någon form av lera, haha. Inte mycket till muskler som gömmer sig där under huden inte. Skulle verkligen vilja bli starkare i armarna, kan knappt göra fem armhävningar på fötter.

Och vet ni vad nu bär det av på ett morgonpass på Kampsportslabbet innan jag drar igång en heldag framför kameran tillsammans med Unibet. Jag är så taggad på den här dagen, vi ska spela in tre klipp med humor i fokus.

traningsklader

Det var längesedan jag unnande mig nya träningskläder. Så jag beställde hem det här kittet för någon veckan sedan. Är lite smått besatt av just träningskläder.

traningsklader


4 kommentarer


4 kommentarer om “Morgonträning!”

    Men du har ju dina egendesignade träningskläder? 😊

    Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow