Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Min dag i bilder.

Sommarlunch för By Timo, Glassfest och Tärnklänningar!

20:05 | maj 21, 2018

Bytimo

Ska vi kika lite på vad jag hittade på under förra veckan innan vi avverkar helgen? Vi börjar på Miss Clara där norska By Timo visade upp både sin sommar- och höstkollektion uppe på hotellets takterass.

Bytimo

Kärade ner mig i deras brudklänning som såg väldigt vintage ut. Skulle passa i Elsas samling. By Timo hämtar mycket inspiration från just vintage och har tydligen ett helt arkiv med över 3000 klänningar på deras kontor. Där hade man ju velat dyka in och rota runt.

 Bytimo

En annan blåsa som fick min fulla uppmärksamhet var den här snäva drömmen i rosa med lila blomster.

Jag fick äran att sitta bredvid William och min favorit Forni.

Var precis inne på deras webshop och såg att min prickiga stass från By Timo förra sommaren var på halva priset! Tips!

Magnum NK

I fredags mötte jag upp min galning när jag sladdade in på NK med andan i halsen för att inviga Magnums Pleasure Store på NK. Yes, fram till 1 juli kan gå dit och göra er helt egna glass. Man skojar inte bort toppingen. Jag dränkte min i chili fudge (TIPS!).

Magnum Pleasure Store

Vi skrattade mest.

Renée Nyberg

Sara visade en bild på Renée Nyberg i vår Adoore klänning som hon hade haft på inspelningen till: ”Bytt är bytt”. Alltid lika snygg – och fräsch.

Hallwyska

Sedan mötte jag upp DashaHallwyska för att reka inför vårt Adoore event och säga hej till By Malina som hade haft en presslunch som jag missat precis innan. Rundade av fredagen med ett bröllopsmöte och en aw innan jag åkte hem och somnade raklång i soffan.

Pom och Flora

Lördagen startade i lugnt tempo på Pom och Flora med Sara och Ida. för att planera vår kommande italienresa.

Tärnklänningar-

Eftersom jag aldrig hann beställa hem klänningar till mina tärnor, så har nästan alla (WOW) sålt slut. Kul för Nelly, mindre passande för mitt eget giftermål, haha. Gillar verkligen de här nyanser tillsammans framförallt stassen till höger. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på till brudföljet nu. Nästa huvudvärk, det är ju ett gäng som ska ha en fin blåsa.

När jag kom hem låg Markus och snyftade i soffan framför kungabröllopet. Wow, vad fint det var. Tycker de verkar vara ett sådant skönt par med fötterna på jorden.

Ansiktsmask
Sedan klämde jag in en liten ansiktsmask medan jag avverkade lite jobb. Är lite torr efter min behandling som jag gjorde i förra veckan, men helskotta vilken skillnad det är på hyn vi ska prata mer om det i veckan.

Snubblade över det här briljanta citatet som kändes väldigt: I nöd och lust. Har ni lyssnat på vårt avsnitt: ”Bli din egen VIP-klubb” – om inte? Gör det!

Resten av helgen jobbar vi oss igenom imorgon <3 Nu ska jag sätta tänderna i alla ”önskeinlägg”.


7 kommentarer


7 kommentarer om “Sommarlunch för By Timo, Glassfest och Tärnklänningar!”

  Hej Petra!
  Heeelt kär i den prickiga klänningen men hittar den ingenstans online :(((( du kan inte tänka dig att sälja din? Tänker att det är värt en chansning iallafall! Tack för bästa bloggen!

  Svara

  Den finns ju på hemsidan som jag länkade ; ) Eller menar du någon annan? Den är på halva priset om du går in på By Timo : ) Kramar!

  Svara

  Den är slut i alla storlekar 🙁 Jag letar också efter den. vet du om den finns på fler ställen? Kan inte hitta på nätet..

  Svara

  Hej Petra! Vart kommer örhängena och klänningen på första bilden ifrån? Den bilden med dig och Fingal.

  Tack!

  Svara

  Gud vad härligt med Italien! Var ska ni åka? Jag har massa tips!

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow