Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:28 | maj 17, 2018

Klä dig snyggt i värmen!

Innehåller annonslänkar. 

Värmen kom tidigt i år och omfamnade oss svenskar med ett nästintill tropiskt klimat. Även om man helst av allt vill droppa allt och åka till närmsta landställe för att dricka rosé dagarna i ända ser ju verkligheten lite annorlunda ut. Jobbet kallar och det kan vara svårt att få till en stadschic look när termometern står på närmre 30 grader, men hemligheten är ljusa tunna tyger.

Det tunna linnematerialet är enligt mig ultimat då det både andas och är svalt. Linne finns i de flesta utformningar, satsa på en kjol eller en klänning för en mer romantisk look eller tuffa till det med kostymbyxor och skjorta för ett mer propert intryck. För att anpassa linnetrenden till stadsmiljö bär du plaggen med guldsmycken och svarta accessoarer.

klä dig snyggt i värmen
1. Solglasögon 2. Kjol 3. Skor 4. Blus 5. Halsband 6. Väska


1. Väska 2. Läppstift 3. Klänning 4. Solglasögon 5. Halsband 6. Skor


9 kommentarer9 kommentarer om “Klä dig snyggt i värmen!”

    Vad är det för märke på kjolen? Den är slutsåld via länken…

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här