Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Shop my favorites

06:30 | maj 16, 2018

Ny färg på soffan.

Soffoverdrag MeliMeli

Nu har jag fått upp ångan här hemma. Eller okej, jag är på god väg. Tog hem och provade nya linnetyg till MeliMeli soffan och valde tillslut färgen cement i linne, som sommarkostym iallafall. Vi håller tummarna för att det blir en succé, dessvärre är det några veckors leveranstid eller närmare bestämt fem så jag får hålla mig på mattan tills dess. Jag hade ett presenkort liggandes så vi beställde hem två nya fåtöljer för drygt en månad sedan, men de var det hela 12 veckors leveranstid på. Så de dyker väl upp lagom till sommarlovet.

Soffoverdrag MeliMeli

Tanken var att dagbädden från danska Handvärk skulle flytta till NO18, men efter vi gjorde om med Svensson i Lammhult ryms den inte där den var tänkt. Så nu funderar jag på att sälja dyrgripen. Vill egentligen inte göra mig av men den, men har ingen plats så den förtjänar ett nytt hem. Den blir lite för mörk här hemma, ångrar lite att jag inte köpte den i beige. Tror dock att hela rummet kommer upplevas luftigare med två fåtöljer.

De där förbaskade fläckarna på mattan har blivit värre sedan vi försökte få bort dem själva. Är rädd för att vi kanske råkade förstöra mattan i vårt rengöringsförsök.

MeliMeli-soffa


7 kommentarer7 kommentarer om “Ny färg på soffan.”

  Så fina tavlor! Vart har ni köpt dom?

  Svara

  Hej Petra,
  Jag måste bara fråga en sak om klänningen du har på dig då jag har en likdan 🙂
  Hur gör du med tvätt och eftervård?
  Jag tvättade nämligen min och sen har lixom ”skrumpnat” ihop 🙁
  Tacksam för alla råd!
  Med vänlig hälsning
  Josefin

  Svara

  Wow such a stylish living room! What is the colour of the paint you have used? Would love to use the same at home.

  Svara

  Hi Jess! Not sure where you’re based but feel free to check out my instagram account PaintColoursUK where I match stunning colours with brands.

  Svara

  Mattor, soffor och kuddar. Hela tiden blir det fläckar och slitage. Men det är ju för att man lever! Eller hur?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här