Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Shop my favorites

18:00 | maj 15, 2018

Girlgang!

Innehåller reklam för Adoore.

ADOORE

De här godbitarna låg och dammade på datorn. Ibland tar jag så många bilder som jag glömmer bort att publicera. Forni hånar alltid mig, för jag är som en galen turist på sightseeing med kameran. När jag var på utbytesresa i Frankrike så berättade en tjej i den japanska skolklassen som jag var med att de ofta fotar allt och googlar upp alla platser, statyer etc hemma. Men plåtar för att ha materialet och kunna visa sin familj utan att egentligen veta vad de fotograferar på plats. Vet inte om det stämmer eller om det var något hon bara sa. Lite som jag då med andra ord, haha.

Adoore-safaridress
Hela första batchen av vår safariklänning från Adoore är redan SLUTSÅLD! Den har ju inte ens kommit in än! OMG! Den andra ordern kommer in drygt en vecka senare. Sara har på sig samplet på bilden, den riktiga klänningen har en till knapp, så den inte blir lika öppen nertill.

Sara Biderman Stylist TV Sara Biderman Stylist

Den här beiga wrapklänningen har också sålt som smör. Världens bästa ”slänga på sig” plagg. Känns som man glider runt i en morgonrock.

Adoore-safaridress
Jag hade hällt i mig penicillin som gjorde att ådrorna blev helt blåa på benen. Så obehagligt. Man ser inte det så tydligt på bilderna, men det såg så otäckt ut i verkligheten.

Adoore-safaridress

La familia <3 Vilka pangtjejer man har till kompisar Sara, Carro och Forniluren.


6 kommentarer6 kommentarer om “Girlgang!”

  Hej Petra!!

  Kan inte du visa i video hur du stylar ditt hår sådär snyggt?! Du ser ju ut att komma från frisören varje dag:o

  Svara

  Så fina bilder! Kul att du gillade min blogg!

  Svara

  Den är verkligen så fin safariklänningen! Jag kunde inte bestämma mig så var tvungen att klicka hem både rosa och grön, haha! Ser fram emot att få hem den!

  Svara

  Hej! Vore så kul om du skrev ut smyckena från Adoore plåtningen, dem är helt fantastiska !

  Svara

  Superfin klänning! Planerar att beställa. Tycker dock färgen kommer fram mkt bättre på bloggens bilder än på Adoores hemsida. Ljuset där är rätt gulaktig och visar inte riktigt klänningens fina nyans. Du har verkligen öga för färg och form! Och verkar så härlig i porten, Linn med!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här