Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Shop my favorites

19:16 | maj 14, 2018

Weekly Plans

Herregud, vad fel det blir i huvudet med alla lediga dagar till höger och vänster. Även om Frankrike inte bjöd på sol, utan 10 grader och regn sista två dagarna – så måste jag ändå säga att det var en förträfflig resa. Jag och Lorpan har drömt oss bort i bröllopsplanering, ätit gastronomiska käftsmällar och baljat i oss rödpang. Jag var så nervös när vi körde upp längst allén till vårt Château, som det så flott heter. Helt galet egentligen att boka bröllopslocation utan att ens uppleva stället först. Men så fort jag slog upp bildörren och möttes av de blommande vinrankorna bubblade det i hela kroppen. Stället var om ännu vackrare i verkligheten, men bäst av allt var att det kändes som vårt. Det stod vårt namn på det. Ni vet när man kommer in till en lägenheten och känner att man hittat hem – man trivs, man slappnar av. Trädgården ser ut som en trädgård från Alice i Underlandet. Lummig och alldeles underbar. Var nästan tvungen att nypa mig i armen för att försäkra mig om att det var på riktigt. Paret som äger byggnaden var så varma och hjälpsamma – jag tror vi kommer lösa det här bröllopet till slut.

Gah, ni ska såklart få se bilder. Vi kanske kan kika på dem redan imorgon? Jag har en jädrans massa bilder från resan som vi ska avverka i dagarna.

Den här veckan händer massa roliga saker! Jag har vunnit en bil i en månad som jag ska hämta imorgon! Inte vilken bil som helst utan en Porsche, helt sjukt. Ska berätta hur hela spektaklet gick till imorgon.

Tisdag: Bootcamp 06.30 på Becore. Därefter åker jag och hämtar Porschen (!). Sedan väntar en presslunch för By Timo på Miss Clara. Sedan har jag pressat in några möten innan jag slutligen ska ge mina porer en jävla omgång hos Anna. Det är en ny behandling som ska förminska porerna med hela 70 %. Dessvärre ser man också ut som porerna mår efter. På kvällen ska jag nog KÖRA förbi min lillasyster som hjälper till att måla bröllopsinbjudan och fixa det sista så gästerna kan få ta del av den någon gång. Bara fyra månader kvar ju nu.

Onsdag: Morgonträning på Kampsportslabbet. Planera Adooreeventet och jobb med Uchenna. På eftermiddag ska jag till Ida Lanto, vi ska spika designen för bröllopsklänningarna.

Torsdag: Bootcamp på Becore. Därefter ska jag och ett gäng tjejer köra till Loka Brunns herrgård för ett övernattningsevent.  5-rättermiddag och vinprovning på flotten i Sjövillan står på schemat.

Fredag: Jag och Sara kommer mingla loss på NK 13.30 i Magnums Pleasure står. På eftermiddagen har jag ett soligt rosémöte på Cube.


1 kommentarerEn kommentar om “Weekly Plans”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här