Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:40 | maj 14, 2018

Smyckesbonanza – Frost yourself.

Signatur guldsmycken parla-2

För bara några år sedan bar jag aldrig smycken, idag ser jag ut som en glittrande julgran varje dag, haha. Jag byter ofta örhängen och klocka, men resten av strasset är samma varje dag. Smycken är ett så enkelt knep att se stylad ut, utan ansträngning. I början kände jag mig obekväm, men det är som med allt efter ett tag vänjer man sig – nu känner jag mig istället naken utan allt bling.

Ta hand om dina smycken, dyra som billigare – jag lovar de håller så mycket längre. Jag brukar (nästan) alltid ta av mig smyckena när jag sover och försöker att inte träna för svett kan fläcka och slita på materialet. Saltet i svetten får bland annat guld och silver att oxidera, det vill säga mörkna och gulna. Mitt bästa rengöringstips är: tandborste, vatten och diskmedel och bara borsta.

Signatur guldsmycken parla-5

Signatur guldsmycken parla
Signatur guldsmycken parla-10

Jag har valt ut några av mina godbitar i butik just nu – lyx, mellan och budget.


LYX

snygga guldsmycken

1. Pärlörhänge, Anni Lu 2. Guldörhängen, Leigh Miller 3. Triangelörhängen, Jennifer Fisher 4. Hoopörhängen, Natasha Schweitzer 5. Ringhalsband, Alighieri 6. Guldarmband, Celine 7. Berlockhlasband, Anni Lu 8. Dubbelhoops, Celine 9. Guld/vita örhängen, Celine 10. Guldörhängen ojämn yta, Paola Vilas 11. Guldörhängen med pärlhänge, Alighieri

MELLAN

snygga smycken1. Guldringar med pärla, Sophie by Sophie 2. Berlockhalsband, Anni Lu 3. Hoops med hänge, Maria Nilsdotter 4. Rosa örhängen, Cornelia Webb 5. Hoopörhänge med ovalt hänge, Maria Black 6. Guldörhängen, Pernille Coryon 7. Guldhalsband, Linnholms 8. Guldring, Cornelia Webb

BUDGET

snygga budgetsmycken

1. Guldörhänge, H&M 2. Strassörhängen, Zara 3. Guldringar, Zara 4. Silverringar, Zara 5. Guldiga knutörhängen, Mango 6. Snäckörhängen, H&M 7. Guldörhängen med ojämn yta, Mango Silverörhängen med två dekorationer, Glitter

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Smyckesbonanza – Frost yourself.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken magisk klänning! Vart kan man köpa den? 🙂

  Svara
 • Den är från Solace London : ) Älskar den! Tror dock inte den finns kvar, är från förra året! Men ska se om jag kan leta upp något liknande till dig.

  Svara
 • Vad är det för väggfärg? Magisk!

  Svara
 • Vart är ditt långa halsband ifrån? Det med en stor, rund guldbricka😍

  Svara