Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:20 | maj 13, 2018

Frukost på sängen, Cannes Filmfestival och Annorlunda sminkrutiner.

SARA BIDERMAN

Ikväll ska ni få ett sammanfattat inlägg från våra två nätter i Cannes tillsammans med Magnum. Men tills dess tycker jag vi kikar på lite snaps från resan. Eller egentligen började onsdagen i ottan i vårt kök där jag piffade med födelsedagsfrukost till Lorpan. 34 vårar blev han i onsdag. Min fina lilla gubbe. Jag hade svängt förbi Mr Cake som ligger ett stenkast bort från vår lägenhet och shoppat loss. När man satte tänderna i munken möttes man av cheesecake och blåbärssylt – oh yes säger jag bara.

Markus Ström
Världens bästa kille. Kändes lite dumt att lämna honom på hans dag för jobb, men ikväll har jag bokat en överraskning till honom här i Aix en Provence så han kommer firas till tänderna då.

SARA BIDERMAN

Sara och jag lyfte i panik från Arlanda. Det var på håret att vi kom ombord på planet, att vårt bagage hann lastas på är ännu mer förbryllande. Vi sprang in på flygplatsen med andan i halsen. Kollar på tavlan och ser bara Nice 9.40. Försöker pressa oss in på det Norwegian planet, tills vi inser att vi ska mellanlanda i Wien först, så vi är i helt fel check in (och fel flygbolag) och får kubba genom hela byggdnan bort till andra sidan och sladdar in med någon minuts mellanrum.

 Slutet gott allting gott – we made it.

SARA BIDERMAN

Väl framme i Cannes så bytte vi om snabbt som tusan och begav oss ner till strandpromenaden för att kika på Magnums senaste designsamarbete, men mer om det i afton. Jag hade såklart gjort en spontan brun utan sol hemma själv väl påkommet några minuter innan jag skulle lägga mig och vaknade upp med något som liknande en riktigt dålig hennatatuering likt ett spindelnät över hela halsen, haha.

baoli

Magnums tält låg precis nere vid vattnet. Filmfestivalen hade lockat till sig yatchar stora som finlandsfärjor med belysning som kunde bräcka en amerikansk julskyltning med hästlängder. ”Ensam hemma” filmerna på steroider.

baoli

Efter eventet drog vi och käkade på Baoli som också ligger beläget nere i hamnen.

Cannes hotell

Sara brukar ofta ligga i sängen och sminka sig. Känner ni någon annan som gör det? Väldigt speciellt beteende, haha. Jag satte på Nyhetsmorgon på datorn, som sorlade i bakgrunden. Väldigt bra utlandstips!

Sara Biderman
Sedan gick vi ner och åt en lång frukost innan det var dags att checka ut och flytta lite närmare stan.

Petra Tungården
Dagen till ära hade vi hade matchat varandra i Ganni – ni hittar leopardklänningen här och den randiga här! 

Petra Tungården

Vi traskade ner på stan mot presskonferensen.

Sara Biderman

Som ni får läsa mer om ikväll. Sedan gick vi och slog oss ner för en långlunch i solen. Sara bär alltid så fina smycken. Örhängena från Dulong med stjänor skulle mer än gärna få teleportera sig rakt in i mitt smyckesskrin.

Sara Biderman
<3


Sedan startade jag hela festmåltiden med ostron.

 Och avslutade med en halv pizza som slog spiken i kistan.

Vi kikar på mer bilder från eventsen och den stora Magnumfesten ikväll. Puss!


4 kommentarer4 kommentarer om “Frukost på sängen, Cannes Filmfestival och Annorlunda sminkrutiner.”

  Hej! Jag måste bara fråga var i Frankrike ni ska gifta er? Vi bor inte långt från Châteauneuf-du-pape och en fotograf hade varit förbi vårt galleri i Tresques för att regla åt ett skandinaviskt par så jag blev lite nyfiken på om det var ni.

  Svara

  Åh! Aix-en-Provence! Har bott i den lilla staden. Så otroligt charmig och pittoresk! Bra val av location om det är där ni ska gifta er! 🙂

  Svara

  Vaknar varje morgon med att gå in till badrummet, ta med mitt smink och en handspegel och kryper ner tillbaka i sängen framför en serie. Så JA, det finns fler som sminkar sig i sängen 😀

  Svara

  Hej! Jag undrar varifrån tekannan är? Den på födelsedagsbilden <3 Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här