Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:00 | maj 13, 2018

Alexander Wang x Magnum

Det här inlägget skrivs i samarbete med Magnum. 

ALEXANDER-WANG-MANGNUM

Jag och Sara har som sagt besökt Cannes tillsammans med Magnum som årligen presenterar ett designsamarbete under filmfestivalen. I år var det ingen mindre än självaste Alexander Wang. Han valde att designa en exklusiv glassbox i skinn med Bella Hadid som musa.

Alexander Wang Magnum
Kände att våra outfits gick hand i hand med glassen.

Magnum Alexander Wang Bella Hadid-7

Det var just därför vi var där för att få vara de första som fick känna och klämma på den extravaganta läderbiten och få möjligheten att se stjärnskotten Alexander Wang och Bella Hadid (som förövrigt är löjligt down to earth med en stor skopa självdistans). Glassboxen kommer att säljas i exklusiv och limiterad upplaga. Chicare än så här blir det knappast på picknicken, haha.

Magnum Alexander Wang Bella Hadid-8

Filmfestivalen är det årliga startskottet för Magnum Pleasure store som sedan öppnar upp i flera länder runtom i världen. Nästa fredag öppnar Magnum Pleasure Store Stockholm på NK och har öppet till 1/7.

Jag och Sara kommer vara på plats 13:30 så sväng förbi, säg hej och gör er egna glass.

Magnum Alexander Wang Bella Hadid-12  Magnum Pleasure Store NK

Det var fight om toppingen. Jag och Sara är som systrar när vi gnabbas.

Magnum Pleasure Store NK

Jag vill att vi ska ha en pleasure store på vårt bröllop, haha.

Magnum Pleasure Store NK

Vad är då Magnum Pleasure store? Du får göra din egen Magnum – precis som just du behagar. Jag doppade min i svart choklad som tagits fram i och med samarbetet med Alexander Wang och marinerade den i crunch, så det knastrade ordentligt när jag satte tänderna i den. Sedan avslutade jag med att ringla ännu mer choklad över, because enough is never enough.

Petra Tungarden Sara Biderman

Magnum Pleasure Store

Sara och jag hade slumpmässigt lyckats färgkoordinera oss in i dekoren, haha.

Magnum Alexander Wang Bella Hadid-21  Magnum Alexander Wang Bella Hadid-22

Dagen efter var dagen D, då den stora presskonferensen med Alexander Wang och Bella Hadid skulle äga rum. Vi traskade ner från hotellet. De hade nämligen byggt upp ett stort tält nere vid stranden på La Croisette, strandpromenaden.

Alexander Wang

Det kryllade av press och influensers från hela världen. Har aldrig sett så mycket galna människor utanför ett event som gjorde allt för att få en bild av Bella och Alexander, helt hysteriskt. Jag kunde typ andas på Alexander, haha. Lyckats på något höger hamna precis bredvid honom och Bella när de skulle in.

Magnum Alexander Wang Bella Hadid-24

Magnum Alexander Wang Bella Hadid-23

Efter den här resan förstår jag att Magnum är så mycket mer än bara glass, det är mer en livsstil. Hur de drar paralleller till mode och design och så snyggt knyter ihop säcken genom att låta designers få tolka Magnum på sitt sätt och få ut glassen i nya sammanhang. Jag gillar att de tänker utanför boxen.

Jag hoppas vi ses på NK nästa fredag 13.30 <3 


2 kommentarer2 kommentarer om “Alexander Wang x Magnum”

    Vill ha en pleasure store hemma, hade varit en dröm, haha!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här