Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:45 | maj 12, 2018

Touch Down Weddinglocation

Hola babes! Ville bara kika in snabbt och säga hej. Vi har spenderat natten på vårt bröllopsställe – alltså wow! Det är ännu vackrare i verkligheten, känns som man traskar runt i en saga i de här miljöerna. Idylliskt, pampigt och så mysigt, vill flytta in här. I eftermiddag ska vi på vinprovning i Chateauneuf de Pap och prova ut viner till bröllopet. Sedan ska vi köra runt och kolla på hotell till våra gäster. Nu börjar det verkligen kännas som ett bröllop. Men det är så mycket kvar att fixa, ångrar lite att vi inte stannade några dagar till så vi hann reka mer lite osmart att åka hit över helgen då mycket är stängt.

Vi hörs mer i eftermiddag <3 Hoppas ni njuter av solen där hemma ser ut att vara riktigt drömmigt väder i Sverige.


3 kommentarer3 kommentarer om “Touch Down Weddinglocation”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här