Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserade

Touch Down Weddinglocation

11:45 | maj 12, 2018

Hola babes! Ville bara kika in snabbt och säga hej. Vi har spenderat natten på vårt bröllopsställe – alltså wow! Det är ännu vackrare i verkligheten, känns som man traskar runt i en saga i de här miljöerna. Idylliskt, pampigt och så mysigt, vill flytta in här. I eftermiddag ska vi på vinprovning i Chateauneuf de Pap och prova ut viner till bröllopet. Sedan ska vi köra runt och kolla på hotell till våra gäster. Nu börjar det verkligen kännas som ett bröllop. Men det är så mycket kvar att fixa, ångrar lite att vi inte stannade några dagar till så vi hann reka mer lite osmart att åka hit över helgen då mycket är stängt.

Vi hörs mer i eftermiddag <3 Hoppas ni njuter av solen där hemma ser ut att vara riktigt drömmigt väder i Sverige.


3 kommentarer


3 kommentarer om “Touch Down Weddinglocation”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow