window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:04 | maj 11, 2018

Uppåt väggarna – nya tavlor!

Petra Tungarden Vardagsrum Tavlor-12

I förra veckan fick jag eld i backen, då jag ska plåta ett samarbete i vardagsrummet nästa vecka. Så vi var tvungna att få upp något på väggen, lite som att man måste ta hand om städningen när gäster ska komma över på middag. Alltså ett ypperligt tillfälle att slå slag i spiken. Min lillasyster Lollos tavla har ju dinglat ovanför soffan innan, men den är lite för liten för att hänga själv. Nu har den fått flytta in till sovrummet och vilar ovanför oss när vi sover.

Jag är så stolt! Lollo kom nämligen in på Konstfack i förra veckan! Hon är så begåvad min lilla skit. Nu har hon gått en smedutbildning på Nyckelviken, vi ska ut och kika på utställningen nästa helg.

Petra Tungarden Vardagsrum Tavlor-9

Så jag provade istället med de här bjässarna från Caroline Walls.

Petra Tungarden Vardagsrum Tavlor-8

Caroline Walls

Vi ska även byta fodral på soffan till ett i linne då det i sammet fått sig ett rejält kokstryk genom åren.
Petra Tungarden Vardagsrum Tavlor-17Eftersom vi inte äger en slagborr och det är tegelvägg bakom bestämde jag mig från att frånta Markus uppdraget och ringde Douglas, Dashas dude som precis Pandy som kommer kunna göra allt från städ, bygg och enklare hemmasysslor som man aldrig tar tag i. Så de var så snälla och svängde förbi mellan två jobb och drog upp tavlorna på stört. Ni kommer få se mer av dem i bloggen framöver.

Petra Tungarden Vardagsrum Tavlor-16

Anyway, när de hade vattenpassat och haft sig så åkte motiven upp. Vet inte om det är just dessa vi ska ha, de är egentligen bara för plåtningen.

Caroline Walls
Snart kommer våra nya fåtöljer, tror det kommer bli så bra. Lite luftigare.

Petra Tungarden Vardagsrum Tavlor-14

Fotot från Piqmo har hängt med mig i flera år. Vet inte vad det är, men jag tycker så mycket bilden. Den fick också åka upp på väggen, den har bara stått lutad mot byrån.

Utrech

Spökväxten har fått hoppa runt lite i lägenheten på diverse platser. Gillar att den tar plats, utan att bli för iögonfallande.

Petra Tungarden Vardagsrum Tavlor-11

Sedan passade jag på att dra upp två krokar till när jag ändå hade killarna där på plats. Men vi kikar på slutresultatet nästa vecka.

Vill så gärna införskaffa en taklampa till vardagsrummet. Men det får bli i nästa liv efter bröllop och stora utgifter.


10 kommentarer



10 kommentarer om “Uppåt väggarna – nya tavlor!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här