window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:16 | maj 10, 2018

Rambo, Babyshower och Familjemiddag!

I söndags vaknade jag utsövd efter att ha sovit nonstop i 14 timmar efter Cannes. På morgonkvisten var det dags för Lorpan att påbörja sin mannekängkarriär, ”modell för en dag” stod på schemat. Vi var tvungna att öva på poser som ni ser då Markus sett för många Rambo filmer.

Modell Lorpan utförde sitt jobb med bravur. Varje gång han drar på sig den här kavajen från Acne Studios blir jag helt lyrisk. Han är så stilig i den.

Sedan blev jag trött på att inte stå i fokus och tvingade Markus att fota mig istället (skoja!), haha. Söndagen bjöd på uppåt 24 grader i Stockholm så vad passade då bättre än att inviga min allra somrigaste klänning från FWSS. Kände att den här söndagen och mitt festliga humör även förtjänade ett par svindlande discoklackar.

Efter vår lilla photoshoot cyklade jag ner till Livly för att shoppa en present tillsammans med Fisen och Fingal.


Herregud, det började ju värka och bulta i äggstockarna så fort man klev innanför dörrkarmen. Hur kan det ens finnas så söta babykläder? Så fort jag blir på tjocken blir det en babylinje för Adoore – det kan ni hoppa upp och ge er fan på.  Anyway, hela besöket slutade i alla fall i en söt liten kanindräkt till Bisses och Frans kommande lilla pojk.

Tanken var att vi skulle åka båt över till Kvarnholmen, men det var vi inte ensamma om en strålande dag som denna – så färjan blev full.

Det fick bli taxi istället.

Bisse och Frans är nyinflyttade men har hunnit rodda mer en än vanlig dödlig gör på ett år. Hela lägenhet var i och princip färdiginredd. Inte illa pinkat för en höggravid donna. Så fint med inmålade och platsbyggda hyllor i barnrummet.

Där är hon, hot mama!

Ber till gudarna att jag åtminstone har 10 % av Bisses energi när jag blir gravid.

Babyshower eran är här för att stanna. Satan vad de hade fixat och donat. Får man hyra er på vårt bröllop? Babyshower LA-style.

Efter förhöjda blodsockervärden, babysnack och bubbel begav jag mig ytterligare mot Nacka, närmare bestämt hem till min pappa som hade bjudit in till söndagsmiddag med alla syskon.

Pappa bor i världens finaste lägenhet med Järla Sjö som kuliss. Han bor liksom i vattnet kan man säga. Bäst av allt är att de har en privat brygga som man kan nyttja. Vi började med ett glas rosé på bryggan i kvällssolen. Ludde och Lollo var bakfulla och låg mest ner. Det får man på söndagar.

Lorpan slöt såklart också upp. PUSS!

Veckans sista måltid blev ett tjog sushibitar. Sedan åkte jag och Markus hem och bäddade ner oss i sängen för att se på Bonusfamiljen säsong 2. Men så visade det sig att SÄSONG 2 INTE EXISTERAR längre på SVT. Har googlat och googlat – någon som vet vart man kan se den?


9 kommentarer



9 kommentarer om “Rambo, Babyshower och Familjemiddag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Netflix 🙂

    Svara
  • Vilken fin babyshower=)

    https://nouw.com/sassabassa/

    Jag ville inte leva pga av mobbningen.Ingen ska känns så 🙁

    Svara
  • Hej!
    Såååå fint halsband du har, den med den stora runda plattan. Vart kommer det i från?
    Ha en fin dag! Kram Emma

    Svara
  • Du kan se S2 på dreamfilm

    Svara
  • https://nouw.com/sassabassa

    KÄNNER MIG DÖD

    Svara
  • Så det är din pappa som har uteplatsen jag går förbi och suktar efter varje dag haha!

    Svara
  • Säsong 1 har funnits på Netflix sen ett tag tillbaka, borde inte dröja så länge förrän säsong 2 också släpps. Annars finns den på dreamfilm (osäker på kvalla)

    Svara
  • Åh, har jag missat din försäljning av dina gamla kläder? Finns det några gobitar kvaf i så fall? Såg så framemot det men hade tankarna på annat i torsdags

    Svara
  • var ät dina guldskor ifrån?

    Svara