Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Outfits

Feeling Blue.

06:30 | maj 8, 2018

Innehåller annonslänkar. 
FWSS-Klanning

Klänning FWSS, Stövlar Nelly, Väska ATP.

Fick låna den här böljande silkesdrömmen från FWSS häromdagen. Som om modern version från något som hade kunnat vara som taget från ”Lilla huset på prärien. Har nog haft de här stövlarna från Nelly, nästintill varje dag sedan de gjorde entré i mitt liv. Skönt med något som värmer när det blir lite kallare om kvällarna.

Igår kändes som första riktiga sommardagen. Linn spontanshoppade en filt på Lagerhaus när vi var poddade och färdiga, takeaway avnjöts i kvällssolen med vänner som anslöt i omgångar. Det blev dock en tidig afton då jag hade lite jobb kvar att sätta tänderna i. Nu har jag precis prickat av första passet på mitt Becore bootcamp, 06.30 två dagar i veckan och ett pass på helgen under fyra veckor. Och sedan har jag ju Kampsportslabbet två dagar i veckan. För mig gäller det att komma iväg och träna på morgonkvisten i dessa tider annars slutar det med uteblivna gymbesök som istället ersätts av spontana utflykter och middagar.

Hallå! Har ni provat 5-sekunders regeln? Jag har inte hört något från er! Jag är frälst!

FWSS
Fall-winter-spring-summer
Meli-Meli-Soffa


8 kommentarer


8 kommentarer om “Feeling Blue.”

  Jag kör 5-sekundersregeln och jag ÄLSKAR den!!! När jag däremot berättar för kompisar om den så verkar det som om vanliga människor redan har den regeln inbyggd… Men för mig (och kanske dig med) som är spontan och snabb så behövs dom där 5 extra sekunderna!

  Svara

  Hahahah, jag vet! Jag hör dig! Folk ba: ”Men det är väl bara att göra…” Eh, nej!

  Svara

  Jag anvander den och lyssnar just nu pa boken! Saaaaa bra, har borjat morgon-gymma, satt upp mal for att kopa lagenhet, tar mer initiativ pa jobbet, borjat en ny helg kurs pa public speaking (blev inspirerad av Mel’s ted talks), laser bocker varje kvall etc. Toppen! 😀 TACK for tipset!

  Svara

  Är helst frälst av 5-seundersregeln!! Har aldrig fått så här mycket gjort -någonsin!! Skojar inte när jag säger att den har förändrat mitt liv! Evigt tacksam för att du introducerade mig för den<3

  Svara

  Hej Petra. Vore så tacksam om jag fick svar på var mattan kommer från??+ Är ute efter en silvrig till min Petrol soffa.

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow