Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:45 | maj 8, 2018

«lumière du soleil»

Inlägget skrivs i samarbete med Adoore. 

adoore petra tungården

Idag när jag cyklade hem kom jag på mig själv skratta för att livet är så fantastisk just nu. Vet inte om det var plusgraderna som fick mig att bubbla, men det spolades en tacksamhetsdusch över mig där på sadeln, på min favoritgata där färgglada hus i alla regnbågens färger swishar förbi. Trots att jag egentligen brukar bli irriterad, för det är en rätt kämpig backe med krävande trampsteg som nästan orsakar mjöksyra – ändå väljer jag alltid den vägen för det är det pampigaste stråket hem. Det har hänt lite saker i familjen den här våren, men nu är vi äntligen på bättringsvägen. Jag är så tacksam för att de jag älskar har sin hälsa. Den här våren har jag förstått hur snabbt allt kan förändras över en natt. Och hur lätt de är att ta mina nära och kära för givet.

Sedan känner jag mig så otroligt överväldigad och glad över att jag får möjligheten att jobba med det jag älskar. Om två veckor når «lumière du soleil» äntligen vårt lager. En kollektion som det står mitt namn på. Vägen hit har inte varit helt rak. Men känner mig äntligen lugn och trygg med vår nya agent och konstruktör, de förstår precis vad jag vill och lyckas förvandla det till verklighet. Har levt i alla plagg sedan jag fick de sista sampleproverna.

 Lumière du soleil görs i en limiterad upplaga och redan nu kan ni förbeställa plaggen på Adoore för att försäkra er om godbitarna – kollektionen kommer om två veckor, den 25:e maj.

Golden wrap dress

adoore petra tungården

Beige maxi dress

Pink safari dress

Ruffle skirt & Ruffle top

Khaki safari dress

High shorts

Slit trousers

White maxi dress

Blue wrap blouse 

Beige wrap dress

White wrap blouse

Vi pratar mer om kollektionen den 25:e maj <3 Hoppas ni gillar plaggen lika mycket som jag!


8 kommentarer8 kommentarer om “«lumière du soleil»”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka fantastiska plagg ,helt o min stil o undrar över den beiga maxi dressen,krävs det att man är lång för att bära upp denna coola klänning,är 1,62 så funderar på om jag är för kort

  Mv/Pernilla

  Svara
 • Hej,
  Verkligen fina plagg! Skickar ni inom Europa så man kan beställa även om man inte bor i Sverige?

  Vill också skicka massa pepp och säga att jag verkligen tycker bloggen blivit snäppet vassare sedan du blev ’egen’ 🙂 det är alltid lika kul att gå in och läsa och jag ser fram emot att följa allt inför bröllopet med!

  /Ingrid

  Svara
 • Hejsan! Jag undrar lite om ni kommer visa upp kläderna i större storlekar också? Det är 2018 nu och de allra flesta drar en 38 och uppåt. Hur tänker ni kring det? Det vore kul att få höra.
  Annars, superfina kläder!

  Svara
 • Håller med… Säger mig absolut ingenting att se dessa kläder som ska framhäva kurvor på en pinnsmal modell. Jättefina kläder och svinsnygg modell men det där är inte Sveriges genomsnittskropp. De där kläderna kan liksom se ut hur som helst på mig, varför jag inte blir sugen på att beställa tyvärr.

  Svara
 • Exakt! Vill gärna kunna få en uppskattning om hur kläderna kommer se ut på mig först.

  Svara
 • Så himla fin och välgjord kollektion! Snyggt jobbat 🙂

  Svara
 • Snyggt!!!

  Svara
 • Är byxorna samma modell som innan? De funkade till min förfäran inte alls på min kropp (och det händer aldrig mig, lyxigt va?) Xs var för små i låren och S var för stora i midjan 🤷🏼‍♀️

  Svara