Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:03 | maj 7, 2018

Weekly Plans

Hola babes!

Det känns nästan inte som måndag när Stockholm bjussar på så här löjligt trevligt väder. Herregud, vad jag tjatar om vädret, det är som att jag hackat upp mig. Men jag är verkligen en väderperson. Det finns få saker som gör mig så innerligt glad som det värmande klotet. Den här veckan bjuder både på kändisdate, filmfestival och kärlekssemester. Dessutom kommer vi för första gången få se vår bröllopslocation – live. Flög upp ur sängen när klockan ringde imorse, peppen är total. Jag har haft lite ångest för att vi bokat ett hus utan att ens ha upplevt det i verkligheten. Men samtidigt känner jag, hur fel kan det bli? Jag kommer ihåg när jag köpte min lägenhet på Malmskillnadsgatan utan att ha satt min fot innanför. Jag var på inspelning på Lanzarote, så Forni fick gå dit och känna in stämningen. Sedan köpte jag den via fax och fullmakt. Därefter dröjde det ytterligare någon månad innan jag fick chansen att sticka in huvudet och se vad tusan jag hade handlat för nytt hem.

Måndag: Lunchpass på Kamsportslabbet. Poddinspelning med Linn i eftermiddag. Utöver det ska jag blogga, blogga, blogga.
Tisdag: Megaformer 06.30 (jag börjar på ett till bootcamp, 2 gånger i veckan). Sedan ska jag och Uchenna plåta några samarbeten och förbereda inför Adoorelanseringen. På eftermiddagen har jag några möten och på kvällen ska jag packa inför Cannes.
Onsdag: Flyger till Filmfestivalen i Cannes tillsammans med Sara och Magnum.
Torsdag: Intervju med Magnums nya ”ansikten”… På kvällen vankas en brakfest med Magnum som tydligen ska krylla av superstars, haha.
Fredag: Markus kommer och möter mig på Nice flygplats och vi bilar ännu längre ner i Provence för att bo en natt på Chateaut där vi ska gifta oss!!!! Markus fyller dessutom år på onsdag (när jag är bortrest!) så jag har förberett en liten överraskning till honom i helgen.


1 kommentarerEn kommentar om “Weekly Plans”

    Fax haha! Det var tider det 😂 Känns som evigheter sedan med tanke på hur långt kommen tekniken är idag. Ha en underbar vecka!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här