Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:25 | maj 6, 2018

24 timmar i Cannes – Bubble Palace.

Nelly Charter Cannes

Okej, ska vi kika på hur det såg ut i Cannes 24 timmar med Nelly? Vi var fem övertaggade damer. Efter tre timmar flight och en busstur senare var vi äntligen framme i Pierre Cardin’s Bubble Palace. Slutdestinationen var en överraskning. Har sett det magiska huset på bild, men trodde aldrig att jag skulle få chansen att uppleva det på riktigt.

bubble palace pierre cardin bubble palace pierre cardin

Hela huset ser ut som ett livslevande teletubbies hem, en bubblande dröm med andra ord.

Nelly Charter Cannes
Vi svidade om till Nellys oufits. Älskar min prickiga kjol som jag haftade innan resan till Palma. Och mina nya glajjor, också signerade Nelly. Har levt i din vita klänningen som Fingal och Carro har på bilden som jag reste dit med fast i svart. Den kommer i flera olika färger.

Nelly Charter Cannes
Alltså Kakan, sådan jävla stjärna kan man hyra in henne till bröllopet som mood manager? Hon är så snabb i käften. Så varm, men ändå så aggressiv, haha. Nelly Charter Cannes Förta timmen spenderades här på gräsplätten innan det var dags att sätta oss till bords för lunch. Nelly Charter Cannes  <3

Nelly Charter Cannes
Fingals lilla nya godisbit var som gjord för att bo i det här huset.
Nelly Charter Cannes  Lagom till efterrätten gjorde sju söta män entré med ny energi. Allt slutade med att samtliga gäster stod på borden och stolarna och skakade sina små stjärtar.
Nelly Charter Cannes

De hade mer än gärna fått uppträda på bröllopet. De kom verkligen in i rummet som en frisk fläkt och fick igång alla.

Nelly Charter Cannes

Vyn från restaurangen var det inget fel på.

Nelly Charter Cannes

Dagens mood. Det var längesedan jag skrattade så mycket, alla var på samma nivå – on fire. Äldst, men värst beskriver fint vårat lilla gäng. Haggorna på fest.

Nelly Charter Cannes

Vi hade äran att ha de här puddingarna till bords.
Nelly Charter Cannes Nelly Charter Cannes

Sedan var det dags för Spice Girls femman att dansa sista timmen innan bussen gick tillbaka till hotellet för att svida om för kvällens bravader.

Nelly Charter Cannes
Nelly Charter Cannes

Men först några fler gruppbilder, bara för att. Kakan stod bakom kameran och tyckte vi skulle sluta med alla löjliga perfekta poser och släppa loss.

Hur aftonen såg ut? Det gluttar vi på imorgon! Nu ska jag och Lorpan se avsnitt av ”The Handsmaid Tale” – ni har väl inte missat att säsong 2 kommit på HBO! Så satans bra är det.


4 kommentarer4 kommentarer om “24 timmar i Cannes – Bubble Palace.”

  Älskar din blogg Petra!! Vilken storlek har du i frilldress klänningen Carro & Fingal har i vitt och du svart? 🙂
  Vill beställa i flera färger men osäker på storleken!
  Puss o kram!

  Svara

  Jag har både haft 40, för den vita var slutsåld och 36, haha! Så båda fungerar. Skulle nog egentligen haft en 38:a! Man vill inte att den ska bli för kort.

  Svara

  jag undrar också över storleken! den ser ganska pösig ut, stämmer det? 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här