Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | maj 3, 2018

Skimrande favoriter i sminkväskan.

Glow-

De dagarna jag inte vaknar upp med naturlig lyster (1 dag om året) – så gillar jag att brassa på med både bronzer och glow. Just nu går de här fyra favoriterna varmt i min sminkväska. Istället för att gå loss med ett brunpuder har Lumenes invisible illumination fått ersätta brunpudret i necessären. Resultatet blir en mer naturlig look och mindre kakigt. Jag applicerar inte foundation i hela ansiktet utan använder mer foundation för att jämna till hudtonen. Det tunga lasset och den mer täckande biten står istället min concealer för. I pannan och längst kindenen applicerar jag istället som sagt Lumenes bronzer watercolor. En annan skimrande förälskelse är min nya krämögonskugga från Tom Ford, Creme color for eyes i nyansen 03 sphinx som jag bara kladdar på ögonlocket med fingret. Nu under våren och sommaren adderar jag lite extra glow i hela fejjan med hjälp av MAC’s Global Glow, A44. På läpparna använder jag bara Clarins Instant Light (alltid!). Jag har två favoriter som jag brukar blanda, nr 06 och 03 ett mer beige och ett som drar åt det brunare hållet


4 kommentarer4 kommentarer om “Skimrande favoriter i sminkväskan.”

  När släpps kläderna på adoore.se? Och vilken storlek har du i plaggen? Är dom true to size?

  Svara

  Lumenes watercolor verkar riktigt bra, har hört fler prata gott om den!

  Svara

  ”De dagarna jag inte vaknar upp med naturlig lyster (1 dag om året) ” så du vaknar upp med naturlig lyster alla andra dagar? 😀 fan va nice !

  Svara

  Kan inte du göra en sminkturtorial i bildform?? Kanske bara är jag som ogillar videoformat haha. Vore underbart tycker jag!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här