Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:00 | maj 2, 2018

Juryjobb, Brunch på Paraden, Fotvärme och Bonusfamiljen!

Senaste dagarna har jag…

Petra Tungarden Refunder

….suttit i juryn för Sveriges roligaste extrajobb tillsammans med Refunder.

Petra Tungarden Refunder

Jag, Lucas Simonsson, Gertrude och Matgeek intervjuade 50 finalister som hade 3 minuter på sig var att pitcha varför just de var Refunders nya digitala stjärnskott.

Paraden brunch
Ätit brunch XXL på Paraden tillsammans med ett gäng tjejkompisar.


….tagit familjefoto.

…snackat strunt med Ida och Mira.

Petra Tungarden säng
….vilat. Min absolut bästa serie som ung var Ally Mcbeal, så jag har smygstartat lite på säsongen 1 igen. Serien finns på HBO. Besatt är ett mild valt ord för att beskriva min tonårskärlek till advokaterna i NYC med unisex toaletter. När Billy dog sörjde jag i två veckor hemma, grät, grät och sörjde lite till. Mamma trodde jag hade gått in i väggen.

Vakumförpackat

….Vakuumförpackat alla vinterplagg efter konstens alla regler och burit ner i källaren. Vi har en gammal jordkällare i byggnaden, som inte är inredd, så det är ett måste.

Forvärmare

…fått världens finaste present av Markus – en eldriven fotvärmare. Vet inte om det mest var för egen vinning då han ylar av smärta när mina isbitar till fötter borrar sig in under hans lår.

Forvärmare
Man ställer in värmen med en kontroll.

Forvärmare

…hmmm vem tror ni har använt värmaren mest? Nu är det dags att få pli på hemmet. Jag har eventuellt två nya tavlor som ska upp, ska flytta Lollos till andra delen av rummet. Sedan tänkte jag beställa ett nytt soffodral och mattvätt!

Dasha Girine
…tittat på Dasha och Douglas nya lägenhet. De har köpt en riktig vuxenlägenhet som just nu är i farten med att få sig ett rejält ansiktslyft. Jag kände ett sting av avundsjuk när jag satte foten innanför entrén. Jag vill också renovera, se hur ett hem växer fram. Det finns inget roligare.


5 kommentarer5 kommentarer om “Juryjobb, Brunch på Paraden, Fotvärme och Bonusfamiljen!”

    Hej Petra!
    Den stora fina krukan till höger om soffan i beige, vart kommer den ifrån? Helt magiskt!
    Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här