Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:21 | april 29, 2018

Retrolockar, Drömjeans, Middag i butik, Designa bröllopsklänning och Ensamtid.

Inspelningar, middagar och ensamtid. Ska vi kika på hur den senaste veckan sett ut? Eller okej, vi startar i onsdags när intervju och inspelning med Tresemmé stod på schemat. Kul att de tänkt utanför boxen och gjort ett roligt intervjuformat tillsammans med min favorit Jossan. Älskar att skvallra med Jossan. I nästa vecka tänkte jag svänga förbi Söder och hälsa på hennes nya kärlek, dvärgpudeln, Moon.

Petra Tungarden min dag i bilder-5

Marre fixade riktigt sjyssta retrolockar.

Petra Tungarden min dag i bilder-2

Sedan blev det torsdagsmorgon och pressfrukost på 2nd Day stod på schemat.

Petra Tungarden min dag i bilder

Fingal hade på sig ett par nya Levis som jag måste lägga beslag på. Får unna mig dem efter min utrensning hemma.

Petra Tungarden min dag i bilder-6

Hela dagen spenderades hemma med administrativt roddande och på kvällskvisten serverades en fyra rätters i Rörstrandsbutik nya butik på Kungsgatan.

Petra Tungarden min dag i bilder-11
Min favorit? Risottobollarna! Men med svullen mage på köpet.

Petra Tungarden min dag i bilder-10
Jag satt och pratade med Marre om hennes tvillingar och framtiden. Minns när hon och jag satt och skvallrade om våra ragg, idioter, sena utekvällar och nu sitter hon här drömmigt kär med två små liv i magen. Så fint <3

Petra Tungarden min dag i bilder-16
I fredags gick startskottet hos mig. Uchenna måste tro att jag är en smått galen människa. Öppnar alltid i underkläder och bjuder in henne till hela havet stormar. Tycker så mycket om henne, en riktig guldklimp. Flera har frågat om jag inte kan presentera Uchenna i ett blogginlägg – och såklart jag ska göra det.

Petra Tungarden min dag i bilder-18
Vårljuset!

Ganni Leopard
Sedan traskade vi ner till NO18, kontoret där jag hade möte med Marry Us, våra bröllopsplanerare och den här gången kändes det riktigt bra.

Petra Tungarden min dag i bilder-19

Sedan cyklade jag upp till Ida Lantos ateljé vi skulle nämligen börja skissa på min (a) bröllopsklänning.

Jag och Ida har känt varandra i flera år. Sedan Ida designade Gina Dirawis klänningar till Melodifestlivalen.

Låt er inte luras av den seriösa uppsynen. Vi pratade mest om Tinder, killar, killar och mera killar, haha. Men vi kom ändå fram till något vettigt eller en början på något riktigt bra.

Petra Tungarden min dag i bilder-24

Upp på sadeln igen. Trampade tio minuter till Acast där veckans: ”I nöd och lust” skulle spelas in. Ett avsnitt fyllt till bredden av roliga historier, dejter och tånaglar och tänder på vift.

Petra Tungarden min dag i bilder-13

Sedan åkte jag hem, städade, lagade krögarpytt med en hlav bruk rödbetor och kollade på Let’s Dance. Har inte hunnit landa de senaste veckorna så både fredag och lördagkväll  har jag spenderat helt själv – hemma. Helskotta, vad jag njutit. Puffat runt, rensat och bara varit. Lyssnat på ljudbok, reflekterat och städat. Kände verkligen att jag behövde de här dagarna att återhämta mig från de senaste veckornas höga tempo.

Nu däremot står en stor kompisbrunch på Paraden på agendan.


4 kommentarer4 kommentarer om “Retrolockar, Drömjeans, Middag i butik, Designa bröllopsklänning och Ensamtid.”

  Hej fina du!
  Undrar vilken nyans du har på din cremeögonskugga från Tom Ford? Den ser helt magisk ut!
  Med vänlig hälsning,: Maria

  Svara

  typ ingen av dina bilder i det här inlägget är synliga. Det har varit så sen du bytte plattform och nu har iallafall jag tröttnat på det och att besöka din blogg 🙂

  Svara

  Det gör mig så ledsen att höra! Va fan vad dåligt att det inte fungerar. Ska försöka kolla upp det asap har provat alla mina webbläsare och mobilen. Får jag fråga vad du använder för webbläsare? Om du orkar svara? Kram!

  Svara

  Men herregud vad snygg leoklänningen är! Varifrån kommer den?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här