Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:54 | april 27, 2018

Pictures Vs. Reality

Håll ordning hemma

Just nu är det total misär i vårt hem. Det är en skugga av sitt forna jag – saker i precis varenda vrå. Har liksom helt förlorat kontrollen över vårt hem till Markus förfäran. Problemet bottnar i att var sak inte har sin plats och kanske framför allt att det är för mycket saker och jag inte haft tid att rensa. Men i helgen händer det, varenda jäkla låda ska vändas upp och ner och tömmas. Det ska inte finnas en enda pinal som inte hör hemma här. Jag tror att vi kommer hoppa våra valborgsplaner och bara rensa, planera bröllopet och landa. Känner att jag behöver komma ner i varv har blivit lite för mycket flängande och stress senaste tiden. Har en vision av att jag går upp på morgonen och yogar, äter en lång frukost med Markus framför Nyhetsmorgon och sedan rensar, rensar och rensar. Ska typ ringa över mamma hon är grym på att rensa ut.

Så på torsdag kommer en mega dunderbloppis upp på instagram och i bloggen. Allt från möbler till kläder. Uchenna och jag har avsatt hela torsdagen åt detta. Jag har även skickat in massa saker till Sellpy som kommer upp onsdag. De pengarna går oavkortat till välgörenhet.

Håll ordning hemma Håll ordning hemma

Har glömt köpa nya disktabletter så har använt upp varenda jäkla tallrik och porslin köket.

Håll ordning hemma

Grande problema. Vår vision med att ha öppet in till garderoben var att jag var tvungen att alltid hålla ordning. Det gick ju bra, haha. Not.

Målet på tisdag är detta. Skinande rent. Kunna gå på golvet utan att snubbla över något.


Måste typ ta hit någon som kan tvätta mattan för just nu är det massa bruna fläckar från folk som spillde på min 30 års fest.

Ska plocka upp Kasthallmattan från källaren också och ha den över heltäckningsmattan. Den var ju betydligt finare här inne, dock är den lite för liten för garderoben.

Färgkordinerat tjäna.

Är lite sugen på att måla om vår hall i någon lite ljusare kulör. Älskar det mörka, men det bli väldigt mörkt då det inte kommer inte någon direkt dagsljus på eftermiddagen i hallen.


17 kommentarer17 kommentarer om “Pictures Vs. Reality”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ert hem är magiskt, trots stök! Vad heter färgen ni har på väggen i vardagsrummet? Helt perfekt ju!

  Svara
 • Hahaha, tack ; ) Blåstång från Alcro!

  Svara
 • Usch, förstår inte ens hur det kan bli så rörigt. Sorry att säga

  Svara
 • Nej, men gud no worries, inte jag heller, haha!

  Svara
 • Du er så morsom, fantastisk at du legger ut bilder av reality. Det er jo faktisk sånn det blir noen ganger. Hva heter fargen på mattan/teppet deres i stuen, har så lyst på samme?

  Svara
 • Petra, var inte så hård mot dig själv! Jag kanske läser in för mycket i det du skriver men tycker att det återkommande nämns att du ”har låtit hemmet förfalla” ”stackars Marcus” osv. Visst, du kanske har mycket grejer i form av kläder osv som behöver styras upp, men ni är väl två som gemensamt ska dela på ansvaret för hemmet? Att köpa diskmaskinstabeletter och ställa in i diskmaskinen kan väl lika gärna Marcus göra? Framförallt om du nu verkar ha en stressig period. Sorry om jag låter hård, men är så lätt att man som tjej tar på sig ansvaret för att hålla hemmet i strålande skick, och sedan tar på sig hela skulden om det är rörigt/ouppstyrt. Du har ju gjort ett jättefint jobb med färgval, möbler,inredning osv och verkar lägga jättemycket tid och kraft på att fundera på hur ni kan få det fint i hemmet, var snäll mot dig själv och ta inte på dig all skuld själv 🙂 sen att du/ni mår bra av ordning är väl en annan sak, men den får ni hjälpas åt med tycker jag! Lycka till i helgen, post-resning är den bästa känslan 🙂

  Svara
 • 👍🏻

  Svara
 • Älskar ärligheten och inlägg som dessa där igenkänningsfaktorn är stor!

  Svara
 • Har kommenterat likadant tidigare, men detta är min dröm! Tänk att få städa upp detta! Får städsug (fick det även igår hemma hos en kompis men lyckades hålla mig ..)! Allt utom mattan och garderoben, fläckborttagning och kläder är inte min cup of tea (men att diska o tvätta är kul)!
  Städsuget får mig att börja plocka hemma men roligare skulle det vara hemma hos nån annan.
  Lycka till o visa oss gärna hur det blev

  Svara
 • Men hello välkommen hem till mig anytime, haha!

  Svara
 • Åh vad befriande att se! Du som är så perfekt, visar sig vara mänsklig. Älsk på detta inlägg! <3

  Svara
 • Hahah, jag är nog jävligt långt ifrån perfekt! Men vad kul att du uppskattar ”reality” haha : )

  Svara
 • Gu vad jag drömmer om att få organisera ditt hem!

  Svara
 • Du är så välkommen så ; )

  Svara
 • Vart är den orange/gröna tavlan ifrån? Hade passat peeeeerfekkkktttt hemma hos mig!

  Svara
 • Det är en sjal från Hermés som Carro ramat in – det är hennes tavla : ) Kram!

  Svara
 • Hej Petra!
  Du har säkert skrivit det förr, men kan inte hitta svaret – var kommer er bänk/skoställ ifrån som ni har i hallen?

  Jag är på jakt efter ett skoställ men tycker att det är så FRUKTANSVÄRT svårt att hitta ett snyggt…!

  Tack på förhand!

  Svara