Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:00 | april 23, 2018

Nelly Eve x Petra Tungården

Inlägget skrivs i samarbete med Nelly. 

Petra Tungården Nelly Kollektion-31

Här har vi hela godispåsen, ett års jobb samlat på ett och samma ställe. Kollektionen är faktiskt mer än jag hade kunnat drömma om. När vi tog vårt första möte i Borås så var det egentligen tre klänningar som var överenskommet. Men jag och Nelly kom ju så bra överens att det i slutade i 10 klänningar, 1 kostym, 4 par skor, två väskor, underkläder, sidenrockar och smycken.

Ni är säkert dödströtta på mitt tjat om den här kollektionen nu. Men det är något av det största jag fått göra i min karriär så jag måste få traggla om den – bara lite till. Jag lovar. Kollektionen känns som ett ragg som jag precis träffat. En ny kärlek som är det enda jag vill prata om – heeeeela tiden. Vill ta varje tillfälle i akt, oavsett om det inte ens är ett närliggande ämne – och koppla ihop det med hen. Så känns det. Lyrisk är en lågmäld beskrivning. Vet inte hur många bilder jag skickade runt på Markus krulliga svall i början när vi precis träffats och skrev: ”Gulligt hår ju” till mina kompisar.

Så nu tänker jag ta tillfället i akt och skvallra lite mer. Framför allt visa upp alla plagg i sin helhet. Jag har verkligen inte velat tumma på kvalité eller passform. Plaggen är lite dyrare än Nellys genomsnitt, men också väldigt välgjorda, man får så mycket klänning för pengarna, för att inte tala om passformen som vi kämpat med sample efter sample.

Imorgon kikar vi på skor, underkläder och accessoarer.

Therese på Daily Forni har gjort en liten intervju med mig om kollektionen och vårt stundande bröllop. Om ni är sugna på att läsa mer om tanken bakom, min personlig favorit och avslöjande om bröllopet så tycker jag att ni ska klicka här! 

petra tungården nelly klänningar
1. Bow back satin gown 2. Wide sleeve gown 3. Draped one shoulder gown 4. Heavy lace gown

petra tungården nelly klänningar1.Draped one should gown 2. Wide sleeve gown 3. Shaped satin blazer 4. Shaped satin pants

petra tungården nelly klänningar1. Flower trim mesh gown 2. Satin frill gown 3. Long sleeve tight gown 4. Bow back satin gown


10 kommentarer10 kommentarer om “Nelly Eve x Petra Tungården”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Klart du ska vara stolt över det du har åstadkommit! Jag tycker inte vi ska vara så rädda för att ge oss själva en klapp på axeln och vinka hejdå till Jante. Sjukt snygga klänningar, älskar den gula!! Och ni bär ju upp dem med bravur, vilket panggäng 😄

  Svara
 • Hej! En fråga. Har varit taggad på att köpa ”Draped One Shoulder Gown” så fort jag såg den i bild och inte i den gula färgen. På de pressbilder som tagits på klänningen o när Sara Biderman hade på sig den på Palma så ser klänningen lila/grå ut. Gick in på Nellys hemsida för att köpa den idag och då är fem ju beige. Den är även beige i detta montage. Vad är det som gäller? Har båda bilder framför mig där på pressbilderna ser den lila ut men hemsidan o här är den plötsligt beige.

  Svara
 • Åh så fina kläder! Kan du inte skriva hur dom är i storlekarna! Är så sugen på ”Draped One Shoulder Gown” Men är osäker på storleken 😀

  Svara
 • Jag tycker att du skriver otroligt målande, personligt och samtidigt snyggt. Jobbar själv med text och är rätt nördig… Det är sjukt mycket energi i ditt språk och du fångar saker på ett sätt som få lyckas med. HEJJA DIG! Kör skrivkurs om det inspirerar dig, med du är grym precis som du är!

  Svara
 • Jag tycker kollektionen är helt fantastisk! Grymt bra jobbat 🙂

  Svara
 • Undrar med hur de är i storlek? Vill ha den blommiga eller lila i chiffong. Brukar ha 36 eller 38 på klänning, såg det stod att den va stum i midjan men har samtidig väldigt liten byst så är rädd det blir stort däröver då den redan är djup 🤔

  Svara
 • Jag har redan klickat hem den blommiga, en 10-poängare enligt mig!!! SÅ fin och GRATTIS till ett bra jobb <3 Kram

  Svara
 • Hej Petra. Drape One Shoulder. Sitter den snortajt? Alltså är det mycket strech/lycra i den? Och är det bra i st, alltså är en 40, en 40 och inte en 36:a

  Kram Lotta Gray Aka Vimmelmamman

  Svara
 • Så vackra är ni!

  På min blogg kan du läsa allt ifrån kvinnokroppen, psykisk ohälsa, tips och mycket mer! Kolla gärna in där om du finner dom ämnena intressanta!

  Svara
 • Hej vackra Petra.
  Jag ska på bal inför min student i juni nästa år och vill så gärna ha på mig den gula klänningen från din kollektion.
  Kommer kollektionen att komma in igen eller är det helt kört?

  Svara