window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:25 | april 23, 2018

Weekly Plans

Elsa Billgren Vintagebröllop
Jag och Forni i Elsas ateljé.

Jag är helt slut idag – trots att jag spenderat helgen ute på landet på filtar i trädgården, framför brasan, nere vid vattnet på bryggan i goda vänners lag – i och för sig med ett glas rosé i handen. I lördags somnade jag på Markus axel efter middagen mitt under en konversation vid 01.30. Tror verkligen kroppen behövde några dagars vila.

Den här veckan måste jag ta tag i det som brukade vara vårt hem som numera är någon form av soptipp eller avlastningsbänk. Det är en sorglig historia, till och med lamporna i taket har börjat ge upp, en efter en förlorar de livsgnistan – i protest antagligen. Hemmet hamnar ofta i kläm hemma hos oss när vi (läs: jag) har mycket att göra. Antagligen för att var sak inte har sin bestämda plats och antagligen för att vi har mycket onödiga saker.

Jag har så många roliga blogginlägg på g som åker upp under veckan. Vi ska kika på hur det gick att dammsuga porerna, när jag provade bröllopsklänningar hos Elsa Billgren, hur jag fixar mitt hår steg-för-steg, hur jag och Markus tänker kring vår bröllopsplanering – vem gör vad, hur det egentligen gått med 5-sekunders regeln, tre nya asian fusion tips hemma som ni måste prova.

Någon frågade om jag kunde presentera varje tärna i ett blogginlägg. Så bra och kul idé. Så jag tänker att vi börjar med det den här veckan.

Har ni något mer inlägg som ni önskar? Hit me!

Ska vi kika på vad som står på schemat den här veckan:

Måndag: Morgonmöte med Uchenna. Lunchpass på Kampsportslabbet, möte med bröllopsfotograf och så ska jag fota ett samarbete med Refunder och Cervera. Tidsinställa en jädrans massa blogginlägg.
Tisdag: Pressfrukost för 2nd Day, läkarbesök (mer om det imorgon), Fixa barret hos Emelie, sedan ska jag till tandläkaren och slutligen bröllopsplanera.
Onsdag: Inspelning hela dagen.
Torsdag: Inspelning och fix och trix med Uchenna.
Fredag: Ska plåta massa roliga saker tillsammans med Uchenna till bloggen.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här